Zoekt u een letselschade advocaat in Emmeloord na een ongeluk?

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u kosteloos!

Letselschade Advocaat Emmeloord

Bent u in Emmeloord op zoek naar een letselschade advocaat? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bij ons werken enkel letselschade advocaten met jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding of ongeval op het werk. En wij helpen u altijd kosteloos. Wij verhalen namelijk naast uw letselschade ook onze kosten op de aansprakelijke partij! U betaalt dus niets voor onze rechtsbijstand.

Icon

Wij verhalen uw letselschade in Emmeloord kosteloos!

U bent in Emmeloord slachtoffer van een ongeval, bijvoorbeeld bij een aanrijding of een een auto ongeluk tussen een auto en een fietser. Als iemand anders verantwoordelijk is voor het ontstaan van dit ongeval, dan dient deze partij uw letselschade te betalen. Daarnaast dient de aansprakelijke partij ook de kosten van rechtsbijstand te vergoeden. Daarom maakt u in Emmeloord nooit kosten voor uw letselschade advocaat van ons kantoor!

Lijdt u schade na een verkeerongeval, bedrijfsongeval of een hondenbeet? Bel of mail ons voor een kosteloos letselschade advies, gewoon bij u thuis in Emmeloord! Samen met een letselschade specialist van ons kantoor bespreekt u de gevolgen van het ongeval. Daarna gaan wij direct voor u aan het werk.

Er wordt een voorschot op uw letselschade vergoeding geregeld en de schade wordt snel en maximaal verhaalt op de letselschade verzekering van de aansprakelijke partij.

Letselschade in Emmeloord, welke schade wordt vergoed?

Is de aansprakelijkheid erkend? Of kunt u een beroep doen op een svi verzekering? De volgende stap in het letselschadetraject is dan het vaststellen van de schade. De vraag is dan welke schade er na een ongeval wordt vergoed. Dit is bij iedereen anders; letselschade is immers heel persoonlijk. Zo is schade na een whiplash met arbeidsongeschiktheid heel anders dan een studievertraging bij een student die op de fiets is aangereden.

Uw letselschade advocaat in Emmeloord bespreekt met u welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn. Het gaat daarbij ten eerste om de materiële schade. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Inkomensschade na arbeidsongeschiktheid
 • Het eigen risico van uw zorgverzekering
 • Extra kinderopvang.
 • Reiskosten naar het ziekenhuis
 • Een studievertraging
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Verzorgingskosten
 • Verpleegkosten
 • Onderhoudskosten van uw huis en tuin

Uiteraard zijn er nog veel meer schadeposten denkbaar. Uw letselschade advocaat adviseert u graag.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is een vergoeding van pijnklachten, bijvoorbeeld nadat u door een auto aangereden bent of op het werk letsel heeft opgelopen. Verder is smartengeld een vergoeding voor angstklachten, bijvoorbeeld verkeersangst na een auto- ongeluk op de snelweg. Het is een vergoeding voor schade die niet op geld waardeerbaar is.

Smartengeld berekenen gebeurt met de smartengeldgids: een verzameling letselschade zaken. Hierin wordt een vergelijkbare letselschadezaak gezocht, deze wordt als uitgangspunt gebruikt voor het vaststellen van uw smartengeldvergoeding.

Letselschade na een verkeersongeval in Emmeloord

De bekendste weg bij Emmeloord is de A6. Hier gebeuren nogal wat auto ongevallen. Maar ook op de kleinere wegen en de bebouwde kom gebeuren auto ongevallen, fietsongevallen en scooterongevallen. Vaak is er bij een verkeersongeval recht op een letselschade vergoeding.

Is een andere auto of scooter verantwoordelijk voor de letselschade door een verkeersongeval? Dan is het duidelijk dat een letselschadeclaim in kunt dienen. Maar wist u dat u zonder een aansprakelijke partij recht kunt hebben op een letselschade vergoeding?

Schade inzittendenverzekering

Het bekendste voorbeeld is de schade- inzittendenverzekering, afgekort de svi-verzekering. Dit is een verzekering die schade betaalt na een verkeersongeval, ongeacht de vraag of de bestuurder een verkeersfout heeft gemaakt. Op basis van de svi-verzekering wordt zowel de schade van de bestuurder als van de passagiers volledig vergoed, dus ook het smartengeld!

Als fietser aangereden, wat nu?

Op de fiets of als voetganger bent u extra kwetsbaar in het verkeer. Wordt u immers op de fiets aangereden dan is letsel vaak ernstiger dan de bestuurder van de auto die u aanrijdt. Daarom is er sprake van een extra bescherming voor aangereden fietsers en voetgangers. Deze bescherming is te vinden in artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet.)

Op basis van artikel 185 Wegenverkeerswet is er bij een fietsongeluk altijd recht op 50% van de schade. Als u als voetganger aangereden bent geldt hetzelfde.

Bent u van achteren aangereden? Was u betrokken bij een scooterongeval of fietsongeluk? Uw letselschade advocaat in Emmeloord helpt u graag en 100% kosteloos bij het verhalen van uw letselschade.

Icon

Bedrijfsongeval

Na een bedrijfsongeval met letsel en schade kunt u diverse vragen hebben:

 1. Een bedrijfsongeval, wie betaalt de kosten?
 2. Hoe te handelen bij een bedrijfsongeval?
 3. Wat is werkgeversaansprakelijkheid?
 4. Welke letselschade wordt vergoed?
 5. Wanneer moet je een bedrijfsongeval melden?

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag als u een ongeval op het werk is overkomen. Werkgevers zijn in de regel verzekerd tegen arbeidsongevallen. Uw letselschade advocaat in Emmeloord zal dan de letselschade claim bij deze verzekeraar indienen. Zo blijft de relatie met uw werkgever intact.

Wist u dat werkgevers op grond van de wet bijna altijd gehouden zijn uw letselschade na een bedrijfsongeval te betalen? Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Zowel uw inkomensschade, medische kosten en het smartengeld komen hierbij voor vergoeding in aanmerking.

Letselschade door arbeidsongeschiktheid

Vaak kunt u door het ongeval ook tijdelijk of voor lange tijd niet werken. Of u kunt het werk dat u deed niet langer doen en moet op zoek naar ander werk. U lijdt dan inkomensschade en komt in een traject van de bedrijfsarts en het UWV. Ook daar helpen onze letselschade advocaten u in Emmeloord bij. Wij verhalen uw inkomensschade. Maar daarnaast helpen wij u ook bij uw re- integratie en problemen die ontstaan met de werkgever, bedrijfsarts of het UWV. En ook dit doen wij kosteloos voor u!

Neem contact met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op!

Lijdt u in Emmeloord schade door een ongeval of medische fout? Neemt u dan contact uw letselschade advocaat op. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) vul hier in wat u is overkomen. Een letselschade advocaat in Emmeloord neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Lisa van Diepen, Brugman Letselschade Advocaten

Lees ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar