Is u in Helmond een ongeval overkomen en lijdt u hierdoor letselschade?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade advocaat Helmond

Er is u een ongeval overkomen. De schrik zit er dan goed in en u lijdt pijn door het letsel. Het letsel heeft ook direct gevolgen op het gebied van kosten en uw inkomen. Er is dan sprake van letselschade. Is iemand anders verantwoordelijk voor uw letselschade, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding.

Onze letselschade advocaten in Helmond kunnen deze letselschade claimen voor u. Dit doen wij kosteloos! Wij stellen een aansprakelijkstelling op, berekenen uw letselschade en zorgen dat u in ieder geval op financieel zorgeloos verder kunt.

Lijdt u letselschade na een verkeerongeval of bedrijfsongeval? Bent u door een hond gebeten? Uw letselschade advocaat in Helmond verhaalt kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Icon

Kosteloze rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Helmond

In de wet is opgenomen dat indien u schade lijdt door een ander, deze persoon de kosten van uw letselschade advocaat of letselschade jurist moet vergoeden. Daarom kunnen wij in Helmond uw letselschade kosteloos voor u verhalen. Geen kleine lettertjes of no cure no pay, maar echt 100% kosteloos!

U kunt ook kiezen voor een letselschade jurist, een letselschadebureau of een no cure no pay advocaat. Kiest u voor een erkende letselschade advocaat, dan weet u zeker dat er echt geen kosten in rekening gebracht worden. Omdat onze advocaten lid van zijn de LSA (de beroepsvereniging van letselschade advocaten) weet u zeker dat u met een erkende en betrouwbare partij te maken heeft.

Icon

Letselschade claimen in Helmond

Letselschade claimen kan indien een ander aansprakelijk is. Maar ook bij een eenzijdig ongeval in het verkeer kunt u recht hebben op een letselschade vergoeding. Steeds vaker is er namelijk een svi- verzekering waar u een beroep op kunt doen. Op basis van deze schade inzittendenverzekering wordt uw letselschade dan vergoed.

Bent u als fietser aangereden of als voetganger? Ook dan is er geen aansprakelijke partij nodig om uw letselschade vergoed te krijgen. Dit is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Hierin staat dat u bij een fietsongeluk altijd recht heeft op tenminste 50% van uw letselschade. De enige voorwaarde is dat u door een auto, scooter of ander motorvoertuig aangereden bent. Dus ook als u op de fiets door rood licht rijdt is er recht op een schadevergoeding! Bij kinderen wordt zelfs altijd 100% van de schade bij een verkeersongeluk vergoed!

Icon

Een ongeval op het werk, kan ik mijn letselschade verhalen?

Een ongeval op het werk gaat veelal gepaard met letsel. Op grond van artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek is de werkgever dan meestal aansprakelijk. Op de werkgever rust namelijk een zware zorgplicht. Voldoet hij hier niet aan, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Werkgevers zijn over het algemeen bedacht op letselschade claims en daarom verzekerd tegen aansprakelijkheid voor bedrijfsongevallen. Uw letselschade wordt dan ook verhaald op de letselschade verzekeraar van de werkgever.

Heeft u crush letsel, enkel letsel, nekletsel of ander letsel aan het bedrijfsongeval overgehouden? Uw letselschade advocaat in Helmond helpt u graag en 100% kosteloos. Neem contact met ons op voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Icon

Ik ben in Helmond gebeten door een hond, wat nu?

Een hondenbeet kan lijden tot vervelend letsel. De bezitter van de hond is hiervoor aansprakelijk. Deze persoon dient uw letselschade te vergoeden. Schade door een hondenbeet wordt vergoed door de WA- verzekering van de hondenbezitter. Is deze persoon in het bezit van een WA- verzekering, dan zal deze uw letselschade vergoeden.

Veel voorkomend letsels na een hondenbeet is een scheurwond, infectie of zelfs zenuwletsel. Stel daarom altijd aansprakelijk als u door een hond gebeten bent. U weet dan zeker dat uw letselschade vergoed wordt.

Contact met uw letselschade advocaat in Helmond

Lijdt u in Helmond letselschade door een verkeersongeval, arbeidsongeval of hondenbeet? Bent u gevallen over een losliggende stoeptegel? Uw letselschade advocaat in Helmond helpt u graag. Bel of mail voor een afspraak bij u thuis. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaat

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar