Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Noord-Holland

Voor alle inwoners van Nederland en dus ook van de provincie Noord-Holland schuilt een risico op het oplopen van letsel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan whiplash-klachten als gevolg van een auto-ongeluk. In veel van deze gevallen is er iemand aansprakelijk voor deze schade. Dat betekent dat de schade die men lijdt als gevolg van het ongeval volledig verhaald kan worden op de aansprakelijke partij. Onder schade valt niet alleen materiële schade, zoals de medische kosten, de schade aan uw vervoersmiddel of de annuleringskosten van uw vakantie. Maar ook immateriële kosten in de vorm van smartengeld.

Risico tot het oplopen van letsel

Ongeval in het verkeer
In Noord-Holland zijn er natuurlijk ontzettend veel mensen die elke dag deelnemen aan het verkeer. Een groot deel van de werknemers gaat vaak met de auto naar het werk in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem, Den Helder, Hoorn of Alkmaar. Daarnaast zijn er ook nog heel veel mensen in Noord-Holland die gewoon iedere ochtend met de fiets naar de plaats van bestemming gaan. Het deelnemen aan het verkeer is echter een groot risico. Jaarlijks zijn er honderdduizenden verkeersongevallen in Nederland als gevolg waarvan de slachtoffers (ernstig) letsel oplopen. In 2015 zijn er bijvoorbeeld 841.000 claims ingediend die betrekking hebben op een ongeval in het verkeer.

Werk
In 2015 telde de provincie Noord-Holland in totaal ruim 1,4 miljoen banen. Er zijn dus veel mensen die iedere dag werk verrichten voor een onderneming, maar iedere baan heeft een bepaald risico op het oplopen van letsel. Een werkgever moet zorgen voor veilige omstandigheden op de werkvloer en kan dus in vele gevallen aangesproken worden bij het verhalen van de schade. Er gebeuren dan ook veel bedrijfsongevallen.

In het verkeer en op het werk kunt u letsel oplopen. Maar bijvoorbeeld ook als gevolg van een medische ingreep of tijdens het uitoefenen van uw hobby bij de sportvereniging. Bij het oplopen van letsel kunt u in de meeste gevallen alle letselschade verhalen op de aansprakelijke partij.

Procedure

Als u uw schade wilt verhalen, is het aan te raden om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn er meerdere letselschadespecialisten werkzaam die vaak kosteloos uw schade kunnen verhalen. In eerste instantie zullen we een kosteloos intakegesprek met u inplannen, dit kan zowel op ons kantoor als bij u thuis. Bij dit intakegesprek brengen we de schade in kaart- zowel immateriële schade (smartengeld) als materiele schade- en bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Na het intakegesprek zullen wij een aansprakelijkstelling sturen naar de andere partij. Onze werkzaamheden zullen in de meeste gevallen voor u kosteloos blijven. Op het moment dat de aansprakelijkheid wordt erkend, komen onze kosten namelijk ook in aanmerking voor vergoeding door de verzekeraar van de andere partij. Nadat de aansprakelijkheid erkend is, zullen wij samen met onze medisch adviseur het letsel in kaart brengen. Indien de omvang van de schade bekend is, zullen wij een regelingsvoorstel doen aan de verzekering van de aansprakelijke partij. Op het moment dat er een akkoord is, zult u het volledige schadebedrag ontvangen op uw bankrekening.

Contact

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een ongeval in Noord-Holland? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 0800-2784626. We zullen u dan kosteloos adviseren met betrekking tot uw schade. Als u al een dossier heeft lopen bij een andere rechtsbijstandsverlener of letselschadekantoor kunnen wij ook een second-opinion voor u uitvoeren zonder dat wij daar kosten voor rekenen.

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar