Onze letselschade advocaten in Wijk aan Zee helpen u kosteloos!
Bent u aangereden of slachtoffer van een bedrijfsongeval?

Letselschade Wijk aan Zee

Letselschade door een aanrijding of ongeluk op het werk of bent u door een hond gebeten? Uw letselschade advocaat in Wijk aan Zee zorgt dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt door de aansprakelijke partij. Ook als u door een gat in de weg gevallen bent. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten in de regio Wijk aan Zee doen dit volledig kosteloos voor u! Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en regelen direct een voorschot voor. Zo komen er geen schade en kosten voor uw eigen rekening.

Letselschade advocaat in Wijk aan zee of letselschade bureau?

In Wijk aan Zee en omstreken zijn naast onze schade letsel advocaten ook letselschadebureaus actief. Deze hebben echter niet de expertise van een letselschade advocaat. Er werken vaak zelf geen letselschade juristen.  Wij adviseren u daarom voor een erkende en ervaren letselschade advocaat te kiezen. Onze letselschade advocaten zijn lid van de vereniging van letselschade advocaten. Dit is een netwerk van advocaten in Nederland die zich enkel bezighouden met het verhalen van letselschade. Bij ons bent u dan ook gegarandeerd aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade!

Loopt uw letselschadedossier nu bij een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar en bent u niet tevreden? Vraagt u dan een kosteloze second- opinion aan van uw letselschade dossier. Wij luisteren graag en geven u een eerlijk letsel advies. Indien gewenst namen wij de behandeling van uw letselschadeclaim over.

Wat doet een letselschade advocaat in Wijk aan Zee?

Uw letselschade advocaat voor de regio Wijk aan Zee komt nadat u contact heeft opgenomen bij u thuis voor een letsel advies. Wij leggen alles ui ten er worden afspraken gemaakt over de behandeling van uw letselschadeclaim. Heeft u hulp in het huishouden nodig of heeft u minder of geen inkomen door arbeidsongeschiktheid? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten regelt een voorschot op uw schade. Zelf hoeft u niks te doen. Zo heeft u alle tijd om u te richten op uw revalidatie en herstel.

Heeft u na het intakegesprek nog vragen aan uw letselschade advocaat? Bij advocatenkantoor Brugman vinden wij persoonlijk contact namelijk heel belangrijk. Is uw letselschade advocaat niet op kantoor, dan zal een van onze andere medewerkers u te woord staan. Is uw vraag niet helemaal beantwoord, dan belt uw eigen letselschade advocaat in Wijk aan Zee u nog dezelfde dag terug.

Naast Wijk aan Zee beschikt Brugman Letselschade Advocaten ook over een letselschade advocaat in Haarlem en een letselschade advocaat in Amsterdam. Wij kunnen u dus in de hele regio van dienst zijn!

Aanrijding met letsel in Wijk aan Zee

Na een aanrijding kan vervelend letsel volgen, zoals nekletsel en rugpijn door een whiplash, hersenletsel of botbreuken. In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd. Bij een kop-staart botsing is er dus altijd wel een aansprakelijke persoon. Net als bij een scooterongeluk, als er maar een motorvoertuig bij de aanrijding betrokken is.

Een aanrijding kan ook op de fiets gebeuren. Gaat het om een ongeval auto fiets, dan is het motorvoertuig verplicht de schade te vergoeden. Bent u als fietser aangereden en had u voorrang, u ontvangt dan uw totale schade vergoed. Zowel de materiële schade als het smartengeld. Maar met toepassing van artikel 185 Wegenverkeerswet is er een ook schadevergoedingsplicht van de aansprakelijkheidsverzekeraar als een fietser aangereden wordt door eigen schuld. Een bellende fietser bijvoorbeeld of een door rood rijdende fietser. Ook bij een dergelijks ongeval tussen auto en fiets krijgt de fietser een schadevergoeding.

Omdat er wel eigen schuld van de fietser is, bedraagt het schadevergoedingspercentage wel 50%. Lijdt de aangereden fietser ernstig letsel en zijn de gevolgen hiervan voor de fietser groot, zoals een studievertraging of arbeidsongeschiktheid? De schadevergoeding kan dan oplopen tot 100%. Wordt een kind door een auto aangereden? Kinderen tot 14 jaar krijgen 100% van de geleden schade vergoed door de aansprakelijkheidsverzekeraar.

Letselschade door een ongeval op het werk

Het klinkt logisch, op grond van de zorgplicht van de werkgever dient deze ervoor te zorgen dat:

 • machines goed onderhouden zijn
 • gereedschap in orde is
 • er genoeg instructies zijn gegeven
 • toezicht op de werkzaamheden gehouden wordt
 • er geen gladde vloer is
 • u gewoon veilig uw werk kan doen

Helaas is de praktijk anders en gebeuren er ongevallen door onveilige machines, vindt er een val van een ladder plaats of is er een heftruckongeval omdat een medewerker wordt aangereden. De zorgplicht van de werkgever is dan geschonden. Dit brengt werkgeversaansprakelijkheid met zich mee. De werkgever is dan verplicht de letselschade van een medewerker te vergoeden. Overigens zal de letselschadeclaim veelal in behandeling genomen worden door de letselschade verzekering van de werkgever

Letselschade verhalen in Wijk aan Zee

Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding in Wijk aan Zee of heeft u letsel aan een bedrijfsongeval overgehouden? Uw letselschade advocaat in Wijk aan Zee geeft u graag een letselschade advies. Samen met u bestuderen wij de mogelijkheden om uw letselschade te verhalen, stellen wij een aansprakelijkstelling op en claimen wij de door u geleden schade op de tegenpartij.

Uw letselschade advocaat in Wijk aan Zee komt gewoon bij u thuis. Wel zou gemakkelijk als u gewond bent geraakt bij een ongeval en klachten ervaart. Bel 0800 278 462 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar