Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

LSA is het beste register letselschade

Belangenbehartigers in de letselschadebranche verenigen zich steeds meer in een letselschade register. Zo is er het Nationaal Keurmerk Letselschade, Stichting Keurmerk Letselschade en stichting de Letselschade Raad. Maar waar moet je als verkeersslachtoffer of slachtoffer van een bedrijfsongeval of hondenbeet nu op letten om de beste letselschade advocaat in de arm te kunnen nemen?

LSA register letselschade

Is u een ongeluk overkomen, zoals een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval? Dan is er vaak recht op een letselschadevergoeding. U kunt bij het claimen van letselschade laten bijstaan door een letselschade advocaat of letselschade jurist. Maar hoe weet u nu of u kiest voor de beste letselschade advocaat of jurist?

Veel belangenbehartigers hebben zich verenigd in een register letselschade. Deze registers stellen voorwaarden aan een lidmaatschap of het verkrijgen van een keurmerk, en er zijn er nog al wat! Maar bekent een keurmerk en lid zijn van een register letselschade ook dat u bij uw letselschade claim wordt geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat of jurist?

Helaas is dit niet het geval. De eisen die aan een letselschade bureau gesteld worden om lid te worden van een register letselschade zijn minimaal. Maar hoe weet u dan dat u te maken heeft met de een top 10 letselschade advocaat of een goede letselschade jurist? Dit weet u als u een letselschade advocaat in de arm neemt die lid is van de LSA. Dit letselschade register stelt namelijk heel zware eisen aan een lidmaatschap!

Wie zijn lid van het LSA register letselschade?

Wil een belangenbehartiger lid worden van de LSA, welke afkorting staat voor de Vereniging van Letselschade Advocaten, dan dient deze letselschade specialist aan zware eisen te voldoen:

 • alleen ervaren advocaten mogen lid worden van het register letselschade
 • er dient een zware opleiding gevolgd te worden voor een LSA lidmaatschap
 • andere advocaten moeten akkoord gaan met het lidmaatschap
 • alvorens lid te mogen worden dient er naast een opleiding of een toetredingstoets gedaan te worden
 • LSA advocaten dienen jaarlijks de kennis bij te houden door middel van opleidingen

Kiest u dus voor een LSA letselschade advocaat, dan weet u echt zeker dat u te maken heeft met een letselschade expert die alle kennis in huis heeft om uw letselschadevergoeding te verhalen.

Wilt u ook gratis juridische bijstand van een LSA advocaat uit het LSA register letselschade? Neem dan contact met ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij uw letselschadeclaim.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Veel van onze advocaten zijn lid van de LSA en staan dus in het letselschade register van de LSA.

Ons advocatenkantoor is het grootste en een van de weinige gespecialiseerde letselschade advocatenkantoren. Met meer dan 15 bezoeklocaties door heel Nederland zijn wij ook altijd in de buurt.

Wilt u ook gratis juridische bijstand van een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt? Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

NIEUW: wij zijn ook in de avond en het weekend bereikbaar per telefoon (0800 278 4626) en per whatsapp!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wat doen onze letselschade advocaten voor u?

Neemt u een letselschade advocaat uit het register letselschade van de LSA in de arm dan:

 • onderzoekt uw belangenbehartiger wie schuldig is bij een aanrijding of hondenbeet
 • Kijk uw letselschade specialist of er sprake is van een schending van de zorgplicht (bedrijfsongeval)
 • stelt een letselschade expert een aansprakelijkheidsbrief op
 • wordt door ons de tegenpartij aansprakelijk gesteld
 • gaan wij voor u een voorschot op de letselschade claimen
 • voert de LSA advocaat de discussie met de verzekeraar over de hoogte van de schadevergoeding
 • wordt regelen van een maximale letselschade vergoeding nagestreefd

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschadejuristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade door een letselschade advocaat? Wij helpen u gratis en altijd 100% gratis bij het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeluk.

Mensen lezen ook:

 1. Richtlijnen Letselschade Raad
 2. Keurmerk specialistenvereniging Orde van Advocaten
 3. De voordelen van een letselschade advocaat
 4. Orde van Advocaten
 5. Top 10 letselschade advocaten Nederland

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 2500 anderen gratis juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar