Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Eindafwikkeling letselschade

Een letselschadezaak loopt gemiddeld tussen 3 maanden en 3 jaar. Krijgt u uiteindelijk een voorstel voor de eindafwikkeling van uw letselschadeclaim, dan is dit een belangrijk moment. De totale schadevergoeding wordt berekend en u ontvangt nog een slotbetaling van uw letselschadevergoeding. Maar ook belangrijk is dat er mogelijk sprake is van toekomstige schade. Hoe hier mee om te gaan en waar moet u nog meer op letten bij de afwikkeling van uw letselschade vordering? U leest het op deze pagina.

Waarom is de eindafwikkeling van letselschade zo belangrijk?

Gedurende uw letselschadezaak wordt uw letselschade berekend, wordt er wellicht een medisch adviseur ingeschakeld en soms wordt er zelfs een medische expertise verricht. Dit allemaal om uw klachten en beperkingen vast te stellen. Want op basis hiervan kan de schadevergoeding vastgesteld worden en er een eindafwikkeling van uw letselschade plaatsvinden.

De eindafwikkeling van uw letselschade is zo belangrijk omdat een regelingsvoorstel vaak tegen finale kwijting is. Dit wordt ook opgenomen in de vaststellingsovereenkomst. Dit is de overeenkomst waarin alle afspraken tussen partijen in worden omschreven.

Na de eindafwikkeling van uw letselschade claim kunt u dus in principe niet meer terugkomen op uw letselschadedossier. Ook als later blijkt dat uw meer schade lijdt dan gedacht. Of omdat uw letsel in de toekomst meer klachten geen met aanvullende schade tot gevolg. Met name bij een breuk is dit het geval.

De eindafwikkeling van uw letselschadezaak is dus belangrijk omdat u er zeker van moet zijn dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Voorstel eindafwikkeling letselschade door de verzekeraar

Bij het verhalen van letselschade kunt u er voor kiezen om dit zelf te doen of om een letselschade advocaat in te schakelen. Een goede letselschade advocaat zal er voor moeten zorgen dat alles goed geregeld is:

  • de hoogte van de schadevergoeding
  • alle schadeposten meenemen
  • denken aan en berekenen van schade in de toekomst
  • het afdwingen van voorbehouden bij blijvend letsel

Helaas gaat het bij de afwikkeling van letselschade in de praktijd geregeld fout. U ontvangt dan niet de schadevergoeding waar recht op is of er wordt geen rekening gehouden met toekomstschade. Dit gebeurt veelal als u een regelingsvoorstel van uw letselschade krijgt van de verzekeraar zelf. Daarom is het verstandig u altijd te laten bijstaan door een belangenbehartiger.

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade, dan onderzoeken wij het eindwikkelingsvoorstel van uw letselschade en zorgen wij ervoor dat u de rechtsbijstand ontvangt waar u recht op heeft.

Wilt u ook kosteloze juridische hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt? Onze letselschade specialisten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wat vinden anderen van onze rechtsbijstand letselschade?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wat doen onze letselschade advocaten bij de eindafwikkeling letselschade?

Onze letselschade advocaten zorgen er voor dat u bij de eindafwikkeling de letselschade vergoeding ontvangt waar recht op is. Dit betekent dat wij:

  • alle schadeposten inventariseren
  • de hoogte van de letselschadebedragen berekenen
  • onderhandelen met de letselschade verzekering
  • bij blijvend letsel rekening houden met toekomstige schade
  • in het geval van een breuk, ernstig letsel of  blijvend letsel een voorbehoud opnemen in de vaststellingsovereenkomst.

Wilt u ook gratis rechtsbijstand bij letselschade? Neem dan contact op met een letselschade expert van ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Wij bieden altijd gratis rechtsbijstand letselschade.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschadejuristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade door een letselschade advocaat? Wij helpen u gratis en altijd 100% gratis bij het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeluk.

Mensen lezen ook:

  1. Letselschade richtlijn huishoudelijke hulp
  2. Letselschade verhalen bij een gebroken voet
  3. Geweld tegen hulpverleners, wie is aansprakelijk?
  4. Regelingsvoorstel letselschade
  5. Verlies aan zelfwerkzaamheid bij letsel

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

    Logo-Brugman-Wit

    Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

    Adres

    Brugman Letselschade advocaten
    Dick Ketlaan 2
    1687 CD Wognum

    Telefoonnummer

    0800 27 84 626

    E-mailadres

    contact@advocatenkantoorbrugman.nl

    Taalwisselaar