Brugman Letselschade Advocaten helpt u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat in Amsterdam?

Beste letselschade advocaat van Amsterdam

Letselschade Amsterdam

U lijdt in Amsterdam schade door een verkeerongeval of bedrijfsongeval. Of misschien bent u door een hond gebeten. Dan wilt u bij het verhalen van uw letselschade bijgestaan worden door de beste letselschade advocaat in Amsterdam. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam.

Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. Ons kantoor is gevestigd aan de Joop Geesinkweg 901-999 in Amsterdam Amstel. Onze letselschade advocaten adviseren u graag over de mogelijkheden voor het verhalen van uw letselschade na een ongeval. Dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door de beste letselschade advocaat in Amsterdam? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Icon

Letselschade claimen na ongeluk

Letselschade claimen na een ongeval gebeurt door middel van een aansprakelijkstelling. Is er een aansprakelijke partij? Dan zal de letselschade vergoeding in de regel vergoed worden door de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij. Maar ook in het geval van het ontbreken van aansprakelijkheid kan er recht zijn op een schadevergoeding. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een schade-inzittendenverzekering of in het geval van risico-aansprakelijkheid. Hiervan is bijvoorbeeld sprake bij een hondenbeet. De bezitter is dan aansprakelijk voor de gedraging van zijn hond.

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Voorbeelden van materiële schade zijn inkomensschade door arbeidsongeschiktheid en medische kosten. Andere veel voorkomende schadeposten zijn:

 1. reiskosten
 2. verzorgingskosten en verpleegkosten
 3. een studievertraging
 4. onderhoudskosten huis en tuin
 5. kinderopvang

Icon

Smartengeld claimen

Naast materiële schadeposten is er ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor geleden pijn, verdriet en psychische klachten. Smartengeld claimen is echter niet eenvoudig. Dit gebeurt op basis van de Smartengeld gids. Hierin staan vele letselschadezaken uit het verleden op basis waarvan het smartengeld in een concrete situatie wordt vastgesteld.

Wilt u uw letselschade berekenen of smartengeld claimen? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een bericht voor een gratis letselschade advies en het 100% kosteloos verhalen van uw letselschade door de beste letselschade advocaat Amsterdam.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een kantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met het verhalen van letselschade na een auto-ongeluk, fietsongeval of bedrijfsongeval. Maar ook bij een hondenbeet of ander ongeval met letsel kunt u bij de beste letselschade advocaat van Amsterdam terecht.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, maar onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis om met u te praten over het u overkomen ongeval. Wij vragen direct een voorschot voor u aan bij de letselschade verzekeraar en berekenen nu letselschade. Zo kunt u zich bezighouden met uw herstel terwijl wij uw letselschade verhalen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Brugman Letselschade Advocaten helpt u 100% kosteloos!
  Op zoek naar de beste letselschade advocaat in Amsterdam?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar