Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Bussum

Woont u in Bussum en is u een ongeval overkomen met letsel tot gevolg? Onze Letselschade advocaat in de regio Bussum verhaalt uw schade kosteloos op de aansprakelijke partij. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van schade. Uw letselschade advocaat in Bussum van Brugman Letselschade Advocaten is ook lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA. Ook zijn wij lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. U weet bij ons dus zeker dat u te maken heeft met een erkende en betrouwbare partij!

Wij werken bij gebleken aansprakelijkheid kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij! Dat is vaak een verzekeraar. Bent u gewond geraakt bij een ongeval en wilt u uw letselschade verhalen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 17.45 op telefoonnummer: 0800-2784626 of per mail!

Kosteloze letselschade advocaat Bussum

Nadat u contact met ons heeft opgenomen komt onze letselschade advocaat naar Bussum om over de gevolgen van het ongeval te praten. Al uw schade wordt besproken. Uw letselschade advocaat van ons kantoor gaat na het intakegesprek direct voor u aan het werk. Er wordt een schadestaat opgesteld en naar de aansprakelijke partij gestuurd. Uw letselschade advocaat zorgt dat de reeds verschenen schade direct vergoed wordt.

De volgende stap in uw letselschadezaak is het medisch traject. Samen met onze eigen medisch adviseur wordt er gekeken naar uw letsel. Alle beperkingen als gevolg van het letsel worden in kaart gebracht. Daarbij wordt ook gekeken naar de gevolgen van het letsel voor uw toekomst. Dit kan van belang zijn voor het bepalen van uw schade!

Neem contact op met Brugman Letselschade Advocaten

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval in Bussum dan is het van belang dat u direct gezien wordt door een arts. Ook dient u de verzekeraar van de aansprakelijke partij zo spoedig mogelijk aansprakelijk te stellen. Uiteraard regelt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten dit voor u. U voorkomt hiermee bewijsproblemen!

Bij een verkeersongeval kunt u direct bij de verzekeraar van het motorvoertuig terecht. Dit is geregeld in de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen, de WAM. Dit dient wel binnen een bepaalde termijn te gebeuren. Hierbij geldt een afwijking van de normale verjaringstermijn. Zorgt u er derhalve voor dat u uw ongeval zo spoedig mogelijk bij uw letselschade advocaat meldt!

Uiteraard kunt u ook het slachtoffer zijn van een ander ongeval, zoals een bedrijfsongeval of medische fout. Bij dergelijke ongevallen spelen weer andere bijzonderheden. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Bussum vertelt u hier graag meer over.

Contact

Bent u het slachtoffer van een ongeval en wilt u uw schade laten verhalen voor een erkende en ervaren letselschade advocaat bij u in de buurt van Bussum? Neemt u dan contact met ons op. Onze letselschade advocaat kan indien gewenst binnen 24 uur bij u thuis komen. Belt u met 0800-2784626 of stuur ons een mail. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar