Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Bussum?

Letselschade advocaat Bussum

Woont u in Bussum en is u een ongeval overkomen met letsel tot gevolg? Onze Letselschade advocaat in Bussum verhaalt uw letselschade kosteloos op de aansprakelijke partij. Onze letselschade specialisten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

Uw letselschade advocaat in Bussum van Brugman Letselschade Advocaten is ook lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA. Ook zijn wij lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. U weet bij ons dus zeker dat u te maken heeft met een erkende en betrouwbare partij voor het indienen van uw letselschade claim.

Onze letselschade experts claimen letselschade kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij! Dat is vaak een verzekeraar. Bent u gewond geraakt bij een ongeval en wilt u uw letselschade verhalen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Kosteloze letselschade advocaat Bussum

Nadat u contact met ons heeft opgenomen komt onze letselschade advocaat in Bussum bij u thuis om over de gevolgen van het ongeval te praten. Wij bieden u een gratis letselschade advies en de financiële gevolgen van het ongeluk worden besproken. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten gaat na het intakegesprek direct voor u aan het werk. Er wordt een schadestaat opgesteld en naar de aansprakelijke partij gestuurd. Uw letselschade advocaat zorgt dat de reeds verschenen schade direct vergoed wordt. Hiervoor claimen wij een voorschot op de schade bij de tegenpartij.

De volgende stap in uw letselschadezaak is het medisch traject. Samen met onze eigen medisch adviseur wordt er gekeken naar uw letsel. Alle beperkingen als gevolg van het letsel worden in kaart gebracht. Daarbij wordt ook gekeken naar de gevolgen van het letsel voor uw toekomst. Dit kan van belang zijn voor het bepalen van uw schade!

Wat te doen na een aanrijding in Bussum?

Na een aanrijding in Bussum staat uw leven op de kop. Opeens zit u met nekklachten of ander letsel. Het kan gaan om tijdelijk letsel, maar ook zwaar letsel komt na een aanrijding in Bussum geregeld voor. U kunt als gevolg van deze aanrijding schade lijden. Schade na een aanrijding in Bussum wordt letselschade vergoed. Deze kan verhaald worden op de veroorzaker van het ongeval. Bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing of kettingbotsing. De aansprakelijkheid voor deze achterop aanrijdingen is geregeld in artikel 19 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens. Op grond van dit wetsartikel dient achterop komend verkeer voldoende afstand te houden.

Eenzijdig ongeval

Het kan ook zijn dat u een eenzijdig auto ongeluk is overkomen, of dat u zelf achterop iemand bent gereden. Dan kunt u waarschijnlijk niemand aansprakelijk stellen. Dit betekent echter niet dat u geen letselschade claimen kunt. Veel mensen hebben namelijk een svi verzekering afgesloten. Op grond van deze schade inzittendenverzekering kunt u toch een letselschade uitkering ontvangen, wat de toedracht van het verkeersongeval ook is.

Fietser aangereden of voetganger aangereden

Fietsers en voetgangers zijn extra kwetsbare verkeersdeelnemers. Bij een fietsongeval of aanrijding als voetganger kunt u immers z oplopen. U bent echter tegen letselschade beschermd als u als fietser aangereden wordt. Ten minste 50% van uw letselschade moet namelijk door de WAM verzekeraar van het motorvoertuig vergoed worden. Ook bij eigen schuld aan een fietsongeluk. Bijvoorbeeld als u als fietser aangereden wordt omdat u door rood licht gereden bent. Hetzelfde geldt voor voetgangers.

Heeft u zelf een verkeersfout gemaakt maar lijdt u ernstig letsel en hierdoor een hoge schade door de aanrijding? Dan kunt u zelfs een schadevergoeding van 100% ontvangen!

Letselschade door bedrijfsongeval in Bussum, wat nu?

Een van een trap, een ongeval op de bouw of een heftruck ongeval. Het zijn voorbeelden van bedrijfsongevallen waarvoor de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk is. Dit op grond van de zorgplicht werkgever. Deze zorgplicht van de werkgever houdt in dat hij ervoor moet zorgen dat u veilig uw werk kunt doen. Deze zorgplicht van de werkgever, welke te vinden is in artikel 7:658BW wordt echter zo strik toegepast door de rechters dat de werkgever bijna altijd aansprakelijk is voor de gevolgen van een ongeluk. Dit wordt ook wel de werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Neem contact op met Brugman Letselschade Advocaten

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval in Bussum dan is het van belang dat u direct gezien wordt door een arts. Ook dient u de verzekeraar van de aansprakelijke partij zo spoedig mogelijk aansprakelijk te stellen. Uiteraard regelt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten dit voor u. U voorkomt hiermee bewijsproblemen!

Bij een verkeersongeval kunt u direct bij de verzekeraar van het motorvoertuig terecht. Dit is geregeld in de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen, de WAM. Dit dient wel binnen een bepaalde termijn te gebeuren. Hierbij geldt een afwijking van de normale verjaringstermijn. Zorgt u er derhalve voor dat u uw ongeval zo spoedig mogelijk bij uw letselschade advocaat meldt!

Uiteraard kunt u ook het slachtoffer zijn van een ander ongeval, zoals een bedrijfsongeval of hondenbeet. Bij dergelijke ongevallen spelen weer andere bijzonderheden. Uw letselschade advocaat in Bussum van Brugman Letselschade Advocaten vertelt u hier graag meer over.

Contact met uw letselschade advocaat in Bussum

Bent u het slachtoffer van een ongeval en wilt u uw schade laten verhalen voor een erkende en ervaren letselschade advocaat bij u in de buurt van Bussum? Neemt u dan contact met ons op. Onze letselschade advocaat kan indien gewenst binnen 24 uur bij u thuis komen. Belt u met 0800-2784626 of vul ons contactformulier in en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

Lisa van Diepen, Brugman Letselschade Advocaten

Bij Brugman Letselschade Advocaten Bussum kunt u onder andere ook terecht voor een letselschade advocaat in Blaricum.

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar