Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Huizen

Indien u in Huizen een letselschade advocaat zoekt, dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het goede adres. Wij zijn hét advocatenkantoor voor het verhalen van letselschade in Huizen. Onze deskundige en ervaren letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig. Onze advocaat is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten. Een kleine groep advocaten die zich alleen met letselschade bezig houdt. Als u in Huizen woont of in Huizen een ongeval is overkomen, dan helpen wij u kosteloos bij het verhalen van uw schade. Onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Letselschade advocaat Huizen

Als u advies wenst over uw rechten na een ongeval of uw letselschade wilt verhalen, dan komt onze letselschade advocaat graag bij u thuis in Huizen. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen. Wij begrijpen namelijk dat een ongeval nogal een impact op u heeft. Het is dan fijn als u thuis kunt praten over de gevolgen voor u van het ongeval. Onze letselschade advocaat praat met u over de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Hij inventariseert met u de schade en maakt een plan van aanpak.

Na het intakegesprek onderneemt uw letselschade advocaat direct actie. De aansprakelijke partij wordt aan sprakelijk gesteld. Ook wordt er een voorschot geregeld. Uw eerste kosten zijn dan direct betaald. Dat is wel zo prettig voor u!

Ongeval en medische fout

Letselschade is vaak het gevolg van een ongeval. Met name bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen komt letselschade veel voor. Het is dan belangrijk dat u zo snel mogelijk na het ongeval door een arts wordt gezien. Ook dient u de aansprakelijke partij direct na het ongeval aansprakelijk te stellen. Dit in verband met de bewijslast die op u rust. Uiteraard draagt uw letselschade advocaat in Huizen zorg voor de aansprakelijkstelling.

Bij een medische fout ligt het anders. Het verhalen van letselschade door een medische fout is ingewikkeld. De letselschade advocaten hebben echter veel ervaring in het verhalen van schade na een medische fout. Wij helpen u graag.

Contact

Wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met onze letselschade advocaat in Huizen op. Wij verhalen uw schade voortvarend en zorgen voor een maximale schade vergoeding!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar