Wij helpen u bij auto schade en letselschade
Op zoek naar een auto schade herstel bedrijf?

Gratis hulp bij vinden auto schade herstel bedrijf en claimen letselschade

U bent op zoek naar een auto schade herstel bedrijf omdat u aangereden bent. Of omdat u schade lijdt door een eenzijdig ongeval. Is de tegenpartij aansprakelijk, dan kunt u uw schade vaak overal laten maken. Wordt de schade door uw eigen auto verzekering vergoed, dan kunt u vaak voor uw autoschade terecht bij een aangewezen auto schade herstel bedrijf.

Op deze pagina leest u wat te doen bij auto schade, maar ook als u letselschade aan de aanrijding over hebt gehouden. Want wist u bijvoorbeeld dat de kosten van een letselschade advocaat vergoed worden door de schadeverzekeraar van de tegenpartij? Dit en vele tips over wat te doen bij auto schade en letselschade vindt u op deze pagina!

Wilt u gratis advies bij autoschade of letselschade? Bent u op zoek nar een auto schade herstel bedrijf? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag een altijd 100% gratis. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en een letselschade advocaat of schade advocaat neem direct contact met u op.

Waar moet ik op letten bij een auto schade herstel bedrijf?

Bij autoschade kunt u kiezen uit vele auto herstelbedrijven. Vaak kunt u bij uw eigen dealer terecht, maar u kunt ook kiezen voor een vakgarage. Maar wat is nu belangrijk bij autoschade en het kiezen voor een schade auto herstel bedrijf?

Misschien wel de belangrijkste tip: als u bent aangereden en de tegenpartij is schuldig en aansprakelijk voor uw autoschade en letselschade, laat uw auto dan altijd repareren. Hoe klein de schade ook is, de waarde van uw auto daalt snel na autoschade. Het kleinste krasje maakt al verschil. Laat het er dus niet bij zitten en laat uw auto repareren als een ander aansprakelijk voor de schade is. Dit geldt overigens ook bij klachten na een ongeval.

Vaak denkt een verkeersslachtoffer namelijk dat nekklachten of rugklachten wel overgaan, maar dit is helaas vaak niet het geval. Klachten kunnen erger worden met als gevolg letselschade. Daarom is het belangrijk bij klachten altijd een letselschade claim in te dienen!

Kiest u een auto schade herstel bedrijf? Let dan op het volgende:

 • kijk in uw polisvoorwaarden of uw verzekeraar een contract heeft met een bepaalde garage. Dit brengt namelijk voordelen met zich mee, zoals gratis vervangend vervoer.
 • laat altijd goed zien wat het probleem is aan de auto, zo weet u dat u nooit teveel betaalt.
 • vraag altijd een onderbouwde offerte alvorens u kiest voor een auto schade herstel bedrijf
 • check de reviews van meerdere garages en maak dan pas uw keuze
 • controleer de reparatie aan uw auto. Rijdt pas weg als u 100% tevreden bent met het resultaat
 • kijk waar uw auto schade herstel bedrijf bij is aangesloten, zoals bij de Bovag of een ander keurmerk
 • controleer de garage zelf, is het er netjes, is het materiaal in orde en zijn er ervaren reparateurs?

Waarbij dient een auto schade herstel bedrijf aangesloten te zijn?

Soms heeft uw eigen autoverzekeraar een contract met een aantal auto schade herstel bedrijven. U mag er dan op rekenen dat deze autobedrijven aangesloten zijn bij meerdere keurmerken. Maar als u zelf voor een garage kiest, dan adviseren wij u altijd een garage in de arm te nemen die is aangesloten bij:

 • de RDW als het gaat om een auto schade herstel bedrijf die ook keuringen mag doen
 • FOCWA is een organisatie waar auto schade herstel bedrijven bij zijn aangesloten
 • Bovag is een organisatie voor de koop van auto’s, maar zegt vaak ook iets over reparatie

Belangrijk: kijk altijd of een certificaat nog geldig is. Daarnaast zegt een lidmaatschap of certificaat ook niet alles. Wees dus altijd kritisch en vraag gerust bij een ander auto schade herstel bedrijf een second opinion aan.

Ik heb ook letsel door het auto ongeval, wat nu?

Materiële schade aan een auto ongeluk overhouden is al vervelend genoeg, Maar wat als je ook nog gewond bent geraakt of klachten aan een aanrijding overgehouden hebt? Wie is hiervoor aansprakelijk en hoe verhaalt u de opgelopen letselschade? Onze letselschade advocaten adviseren u hier graag over.

Letsel als gevolg van een auto ongeluk kan verstrekkende gevolgen voor u hebben. Want door het letsel kunnen diverse beperkingen ontstaan, bijvoorbeeld op het gebied van werk en in uw privé situatie. Dit kan resulteren in schade welke schade letselschade wordt genoemd. Is een ander schuldig aan het ontstaan van de aanrijding, dan dient deze partij uw letselschade te vergoeden. Omdat alle motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd zijn, kan de letselschade claim direct bij de schadeverzekeraar ingediend worden.

Wat moet ik doen bij letsel door een auto ongeluk?

Heeft u letsel aan een autobotsing overgehouden en wilt u een letselschadevergoeding claimen? Dan is een aantal zaken van belang

 • vul altijd een schadeformulier in, dan staat de toedracht van een ongeval vast
 • vraag getuigen of ze een getuigenverklaring opstellen willen
 • maak foto’s van de schade
 • vraag het auto schade herstel bedrijf om het schaderapport. Hierin staat waar de schade zat, bijvoorbeeld aan de achterkant bij een kop staart botsing
 • ga langs een arts en laat uw letsel opnemen in uw medisch dossier. Dit is met name van belang bij whiplash symptomen
 • schakel een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor in, wij regelen dan dat de tegenpartij aansprakelijk gesteld wordt

Wie is mijn letselschade advocaat?

Brugman Letselschade advocaten is een advocatenkantoor met meer dan 20 letselschade advocaten en letselschade juristen werkzaam in heel Nederland. Graag stellen wij een aantal van onze letselschade specialisten aan u voor!

 

"het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik echt een verschil kan maken voor een letselschadeslachtoffer."

Mr. Friso W. Brugman, LSA letselschade advocaat

Toen Friso W. Brugman in 1997 zelf letselschadeslachtoffer werd, kwam hij erachter dat de kwaliteit van belangenbehartigers op het gebied van het verhalen van letselschade slecht was. Daarom startte hij na zijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. Dit werd 1 van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren op het gebied van letselschade.

Inmiddels is Friso Brugman al weer 14 jaar letselschade advocaat in Amsterdam en helpt bij slachtoffers van verkeersongelukken en bedrijfsongevallen. Door zijn ervaring en expertise is hij gespecialiseerd in complexe letselschade zaken.

 

 

 

mr. Hajar el Haddad

Mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat

Hajar El Haddad ging na haar rechtenstudie aan de Universiteit als letselschade jurist aan het werk bij een van Nederlands grootst rechtsbijstandsverzekeraars. Hier leerde zij het vak van letselschade jurist tot in de finesse. Omdat het altijd haar grote ambitie was om advocaat te worden, zette zij de stap naar de advocatuur en kwam zij terecht bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam.

Hajar El Haddad is een gepassioneerd letselschade advocaat die altijd een stap harder zet voor haar cliënten dan andere letselschade advocaten. Met haar kennis en kunde staat zij op ons kantoor letselschadeslachtoffers bij van aanrijdingen, bedrijfsongevallen en hondenbeten.

Onze cliënten aan het woord!

Na een ongeluk wilt u uiteraard geholpen worden door de beste letselschade advocaat die er is. Maar wie kan er nu beter vertellen wat ze van onze letselschade advocaten vinden dan onze cliënten? Daarom laten wij hieronder onze cliënten aan het woord.

Jakub Jaszczuk
Kimberly
“Zeker goed geholpen door mevrouw Moustaine En de zaak goed afgehandeld.”
Elly Uitslager
Top advocaten, Hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
Vikaash Mohan
“Goede ervaring, professioneel en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.”
Frank Witholt
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring!”

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar