Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Letselschade advocaat Varsselveld

Ieder jaar gebeuren er tienduizenden ongelukken in het verkeer. Daarnaast gebeuren er jaarlijks 130.000 bedrijfsongevallen en worden er 150.000 mensen slachtoffer van een hondenbeet. Is u een ongeluk door toedoen van een ander overkomen, dan kunt u aanspraak maken op een letselschade uitkering. Een letselschade advocaat in Varsseveld kan u hierbij helpen.

Wist u dat ons advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade u in de meeste gevallen geheel kosteloos kan helpen? In de wet staat namelijk dat de kosten van rechtsbijstand voor vergoeding door de schadeverzekeraar in aanmerking komen.

Wilt u ook gratis geholpen worden door een letselschade advocaat in Varsseveld? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij uw letselschadeclaim.

Waarom een letselschade advocaat in Varsseveld inschakelen?

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. Er komt veel bij een letselschadeclaim kijken. Bijvoorbeeld bewijzen wie er bij een aanrijding van achteren schuldig is of onderzoeken wie aansprakelijk is voor letselschade door een hondenbeet. Maar ook het opstellen van een schadestaat, onderhandelen met de letselschadeverzekeraar en het regelen van een voorschot op uw letselschadevergoeding maakt onderdeel uit van het letselschade traject.

Schakelt u een letselschade advocaat in Varsseveld in, dan regelen wij alles voor u. Wij ontzorgen u en regelen een maximale vergoeding van uw letselschade. Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat in Varsseveld na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Meer dan 5.000 verkeersslachtoffers en slachtoffers van een bedrijfsongeval of hondenbeet gingen u voor.

Team Brugman Letselschade Advocaten Scheveningen

Inmiddels telt ons team 8 ervaren en gepassioneerde letselschade advocaten en 13 letselschade juristen Zij staat u graag bij en doen er alles aan om uw letselschadezaak tot een goed einde te brengen.

Bel voor een gratis letselschade advies en het verhalen van uw letselschade door een ongeval gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Letselschade claimen na een verkeersongeluk

Een verkeersongeluk heeft veel gevolgen voor het verkeersslachtoffer. Niet zelden is er sprake van verwondingen en klachten. Maar ook rijangst en andere klachten die onder het smartengeld vallen zijn vaak het gevolg van een aanrijding.

Letselschade claimen na een auto ongeluk of fietsongeluk kan rechtstreeks bij de autoverzekeraar van de tegenpartij. Dit op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorverkeer. De enige voorwaarde is dat u in de auto, als voetganger of als fietser aangereden door een auto of ander motorvoertuig bent.

Schuldig bij een aanrijding is de bestuurder die de fout maakt. Dit op grond van een onrechtmatige daad. Maar er zijn nog meer rechtsgronden voor aansprakelijkheid. Zo bepaalt artikel 19 Reglement verkeersregels en verkeerstekens dat het achterste voertuig bij een kop-staart botsing schuldig is. En voor gevaarlijk weggedrag is er artikel 5 Wegenverkeerswet. Op basis hiervan is de gevaarzettende persoon aansprakelijk.

Als fietser of voetgangere aangereden

Voornoemde regels zijn met name van toepassing op een auto ongeluk of scooterongeluk. Bent u als fietser of voetganger aangereden? Dan kunt u altijd aanspraak maken op een vergoeding van uw letselschade. Dit is bepaald in artikel 185 wvw. Op grond van dit wetsartikel is er altijd ten minste recht op 50% van de door u geleden schade. Ook als u zelf een verkeersongeluk heeft veroorzaakt.

De enige voorwaarde is dat u aangereden bent door een motorvoertuig.

Letselschade door een bedrijfsongeval

Op werkgevers rust een zorgplicht. Deze houdt in dat uw werkgever ervoor dient zorg te dragen dat u veilig uw werk kan doen. Zo dient uw werkgever ervoor te zorgen dat bedrijfsmiddelen zoals machines veilig gebruikt kunnen worden. Maar ook valt onder de zorgplicht van de werkgever dat er genoemd veiligheidsvoorschriften zijn gegeven en er afdoende toezicht op de werkzaamheden is.

Handelt een werkgever in strijd met de zorgplicht, dan kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor de door u geleden letselschade. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Maar wat nu als u gewond raakt op het werk als gevolg van een fout van een collega? Uw werkgever treft u van dit ongeluk geen blaam. Op basis van de risico aansprakelijkheid is de werkgever echter toch aansprakelijk voor letselschade veroorzaakt door een medewerker.

Tenslotte rust er op de werkgever ook een verplichting om haar medewerkers te verzekeren tegen letselschade als gevolg van een verkeersongeluk. Wordt u dus als bezorger aangereden of bent u als vertegenwoordig betrokken bij een aanrijding, dan wordt uw letselschade altijd volledig vergoed.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Aansprakelijkheid voor hondenbeet

Bent u gebeten door een hond? Een hondenbeet kan voor ernstig en zelfs blijvend letsel zorgen. Veel voorkomend letsel als gevolg van een hondenbeet bestaat uit zenuwletsel, letsel van de spieren, amputatie van vingers en ontsierende littekens.

Aansprakelijk voor letselschade als gevolg van een hondenbeet is de hondenbezitter. Dit is bepaald in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek. Alle letselschade, zowel de materiële schade als het smartengeld komt voor vergoeding in aanmerking.

Wilt u ook hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Varsseveld? Wij hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een auto ongeluk, fietsongeluk, arbeidsongeval en hondenbeet. Ook zijn alle advocaten universitair geschoold. U weet dus zeker dat u bij ons advocatenkantoor aan het juist adres bent als u een letselschade advocaat zoekt.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 13 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade door een letselschade advocaat in Varsseveld? Wij helpen u gratis en altijd 100% gratis bij het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeluk.

Mensen lezen ook:

🚲 Fietser aangereden Den Haag

🚶‍♀️Aanrijding Den Haag

🏍️Motorongeluk Den Haag

👨‍⚖️letselschade advocaat Den Haag /vc_column_text]

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 2500 anderen gratis juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar