Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Slot letselschade vergoeding claimen

Letselschade claimen is een langdurig proces. Soms duurt een letselschade zaak meerdere jaren. Omdat u in de tussentijd uiteraard schade lijdt, wordt er veel gewerkt met een voorschot op uw letselschade vergoeding.  Aan het einde van de letselschadezaak ontvangt u dan nog een slot letselschade vergoeding. Een eenmalige letselschade uitkering waarmee uw letselschade volledig is vergoed.

Helaas ontstaat er vaak discussie over de slot letselschade uitkering. De schadeverzekeraar van de tegenpartij probeert de slot letselschade uitkering zo laag mogelijk te houden. Het is dan van belang dat u een goede letselschade advocaat heeft. Deze kan ervoor zorgen dat de slotuitkering zo hoog mogelijk wordt vastgesteld. Een dergelijke letselschade advocaat vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten

Waaruit bestaat een slot letselschade uitkering?

Een letselschade vergoeding wordt vastgesteld aan de hand van:

Een hoge slot letselschade uitkering komt daarom tot stand door het opstellen van een goede schadestaat en de kunst van het onderhandelen. Daarom werken wij bij Brugman Letselschade Advocaten met een gespecialiseerde rekenkundige. Daarnaast zijn de letselschade advocaten van ons advocatenkantoor gespecialiseerd in onderhandelen. Zo zorgen wij ervoor dat u hoogst mogelijke slot letselschade uitkering ontvangt.

De slot letselschade uitkering bestaat uit een optelsom van alle letselschade bedragen die op uw situatie van toepassing zijn. Van deze schadevergoeding worden de voorschotten afgetrokken. Zo ontstaat er een slot letselschade uitkering.

Gratis slot letselschade uitkering eisen

Lijdt u letselschade door een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval? Een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u gratis bij het verhalen van de letselschade die u door het ongeval lijdt. Wij helpen u gedurende het gehele letselschade proces:

 • onderzocht wordt wie schuldig is bij een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet
 • er wordt een aansprakelijkheidsbrief opgesteld
 • na erkenning van aansprakelijkheid wordt er een voorschot op uw slot letselschade uitkering gevorderd
 • wij onderhandelen voor u met de letselschadeverzekering over de hoogte van uw schadevergoeding
 • er wordt gezorgd voor een zo hoog mogelijke slot letselschade uitkering

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Uit welke schadeposten bestaat een slot letselschade uitkering?

Bent u verkeersslachtoffer, is u op het werk een ongeluk overkomen of bent u gebeten door een hond? Dan is er recht op schadevergoeding. Deze letselschadevergoeding bestaat uit diverse schadeposten welke worden onderverdeeld in materiële schade en immateriële schade.

Materiële schadeposten kenmerken zich door het feit dat ze op geld waardeerbaar zijn. Een van de meest voorkomende materiële schadeposten is inkomensschade. Want u kunt aan een kop- staartbotsing of scooter ongeluk ernstig en soms zelfs blijvend letsel overhouden met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. De inkomensschade die u dientengevolge lijdt komt voor vergoeding in aanmerking.

Ons team van letselschade specialisten zien dat met name ook jongeren slachtoffer van een fietsongeluk of scooterongeluk zijn. Er kan dan een studievertraging ontstaan. Een studievertraging heeft tot gevolg dat een scholier of student later op de arbeidsmarkt komt en dus pas later salaris kan verdienen. Maar ook dienen er extra schoolgeld en boeken betaald te worden. Ook deze schadepost is op geld waardeerbaar en te verhalen op de aansprakelijke partij of diens schadeverzekering.

Andere letselschade bedragen die onderdeel uitmaken van de slot letselschade uitkering zijn:

 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten voor hulp in het huishouden
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • onderhoudskosten van uw huis en tuin

Smartengeldvergoeding

Ten slotte maakt ook een smartengeldvergoeding onderdeel uit van de slot letselschade uitkering. Smartengeld is een vergoeding voor het leed dat u is aangedaan door het ongeluk. U kunt hierbij denken aan pijnklachten, rij angst, verdriet om wat u is overkomen en psychische klachten zoals een PTSS.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschade juristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u weten wat een ervaren en deskundige letselschade advocaat van ons letselschadebureau voor u kan betekenen na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of ander schade-evenement? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een letselschade advies of vragen over letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

DIRECT CONTACT BUITEN KANTOORUREN? Wij zijn iedere dag (ook in het weekend) tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:

 1. Smart letselschade verhalen? Wij helpen u kosteloos!
 2. Wij zijn helder bij letselschade!
 3. Juridisch bureau letselschade
 4. Letselschade claimen op WEGAS verzekering
 5. Aangereden door onverzekerde auto

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar