Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Hoogste schadevergoeding Nederland

Als u betrokken bent geraakt bij een ongeluk, zoals een aanrijding of bedrijfsongeval, dan kunt u aanspraak maken op een letselschade vergoeding. Deze schadevergoeding bestaat uit kosten, inkomensschade en smartengeld. De hoogste schadevergoeding in Nederland die voor smartengeld is vergoed, bedraagt €338.000.00. De hoogste schadevergoeding die in Nederland is betaald voor alle letselschade is onbekend.

Bent u gewond geraakt bij een auto ongeluk, fietsongeluk of arbeidsongeval, dan wilt u uiteraard ook de hoogste schadevergoeding die u in Nederland kunt krijgen. Hiervoor is nodig dat u bij het claimen van letselschade kiest voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Deze vindt u bij ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Wist u dat wij u in de meeste gevallen ook nog eens volledig kosteloos kunnen bijstaan bij uw letselschade claim? Hoe dit kan leest u op deze pagina.

Hoe claim je de hoogste schadevergoeding van Nederland

Het meemaken van een ongeluk is niet niks, u heeft te maken met klachten, verwondingen en hierdoor beperkingen. Als gevolg van het ongeluk kunt u ook schade lijden. Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk of voor langere tijd arbeidsongeschikt bent geraakt. Of omdat u thuis hulp nodig heeft of taken thuis van u worden overgenomen door familie, vrienden of kennissen. Dan is het belangrijk dat u in uw situatie de hoogste schadevergoeding van Nederland kunt ontvangen. Maar hoe claim je deze letselschadevergoeding?

Een schadevergoeding voor gemaakte kosten, inkomensschade en een smartengeld vergoeding claimen is niet zo simpel als vaak gedacht wordt. Zeker niet als u de hoogste schadevergoeding van Nederland in uw situatie wilt claimen. Daar komt nogal wat bij kijken! Een bekende letselschade advocaat van ons letselschadebureau kan u echter helpen en ervoor zorgen dat u de hoogst mogelijke schadevergoeding ontvangt.

Het claimen van letselschade bestaat uit diverse stappen, van het onderzoeken van de aansprakelijkheid tot het tekenen van een vaststellingsovereenkomst. Hoe het letselschade traject er uit ziet leest u hieronder.

Het letselschade traject

Wilt u de hoogste schadevergoeding van Nederland? Dan is het letselschade traject van groot belang. Daarom besteden wij hier veel zorg aan. Iedere stap in uw letselschadezaak wordt zorgvuldig genomen en in samenspraak met u als letselschade slachtoffer. Het letselschade traject ziet er kort samengevat als volgt uit:

 1. onderzoek naar de wie aansprakelijk is voor uw letselschade
 2. opstellen van een aansprakelijkheidsbrief
 3. aansprakelijk stellen
 4. na erkenning van aansprakelijkheid eerste schadestaat opstellen
 5. op basis van de schadestaat en voorschot op de schade claimen
 6. inschakelen medisch adviseur
 7. indien nodig het inschakelen van een arbeidsdeskundige
 8. onderhanden met de tegenpartij over de hoogte van de schadevergoeding
 9. zorgen dat u de hoogste schadevergoeding van Nederland ontvangt die in uw situatie mogelijk is

Wilt u ook de hoogste schadevergoeding van Nederland ontvangen? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Wij helpen u graag en in de meeste gevallen volledig kosteloos.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Schadevergoeding claimen na een ongeluk

Staat vast dat de tegenpartij aansprakelijk is voor de schade die u door het ongeval geleden heeft? Dan kunt u een verzoek tot schadevergoeding indienen. In het geval van een fietsongeluk, auto ongeluk of ander verkeersongeluk kunt u de letselschadeclaim veelal direct bij de letselschade verzekering indienen. Bij een bedrijfsongeval of hondenbeet is dit niet mogelijk en stelt u respectievelijk de werkgever en hondenbezitter aansprakelijk voor uw letselschade.

Een schadevergoeding bestaat ui:

 • gemaakte en te maken kosten
 • inkomensschade
 • smartengeld

Bij kosten kan er gedacht worden aan medische kosten, reiskosten en kosten die u maakt voor de overname van taken en verzorging thuis. Maar er kan ook sprake zijn van inkomensschade door arbeidsongeschiktheid. Bijvoorbeeld omdat u door uw whiplash klachten, hersenletsel of een breuk tijdelijk of volledig uitgevallen bent voor uw werk. Alle schade die u dientengevolge lijdt kan uw letselschade advocaat voor u verhalen, geheel kosteloos. In de wet staat namelijk dat u recht op gratis juridische hulp van een letselschade advocaat heeft.

Een ongeval heeft ook gevolgen die niet op geld waardeerbaar zijn. Een breuk, nekklachten en verwondingen zorgen namelijk ook voor pijnklachten, verdriet of zelfs psychische klachten. Ter financiële compensatie voor deze klachten kunt u een smartengeldvergoeding ontvangen. Uiteraard regelt uw letselschade advocaat van ons advocatenkantoor dit voor u.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschade juristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u weten wat een ervaren en deskundige letselschade advocaat van ons letselschadebureau voor u kan betekenen na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of ander schade-evenement? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een letselschade advies of vragen over letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

DIRECT CONTACT BUITEN KANTOORUREN? Wij zijn iedere dag (ook in het weekend) tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:

 1. Zwakke verkeersdeelnemer (fietser), altijd schadevergoeding!
 2. Schadevergoeding aanvragen na een ongeval
 3. Secundaire victimisatie letselschade
 4. Hoogte vergoeding bedrijfsongeval
 5. Hoeveel letselschade kan ik krijgen?

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar