Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos bij letselschade!
Wilt u een helder advies bij letselschade?

Letselschade? Wij maken het verhalen van letselschade helder!

U heeft te maken met letselschade. Door een auto botsing, fietsongeluk of een bedrijfsongeval. Maar letselschade claimen is niet eenvoudig. U kunt dan wel wat hulp gebruiken. Wij zijn helder bij letselschade. Ons team van letselschade advocaten bieden een letselschade advies en claimen gratis uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Wij zorgen dat letselschade helder wordt. Dit doen wij al bij ons eerste ontmoeting met een helder letselschade advies. Samen met u kijken wij wat de gevolgen van het ongeluk voor u zijn en maken wij een plan van aanpak. Wij zorgen ervoor dat uw letselschade snel en maximaal verhaald wordt.

Wilt u ook gratis juridische hulp bij letselschade? Bel dan met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor: 0800 278 4626. Het is gratis! Liever een bericht sturen? Dat kan natuurlijk ook, Klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Wij zijn helder bij letselschade!

Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring op het gebied van letselschade. Voor ons is het helder, letselschade verhalen. Voor u zal dit anders liggen, want u heeft waarschijnlijk nog nooit te maken gehad met een ongeluk, laat staat met letsel. Daarom zijn wij er ook, om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Dit is anders dan bij veel letselschadebureaus waar u vaak niet eens geholpen wordt door een letselschade jurist. Iedereen mag zich immers belangenbehartiger bij letselschade noemen. Zelfs de naam letselschade specialist is niet beschermd. Kiest u echter voor onze letselschade advocaten, dan weet u zeker dat u de beste hulp krijgt bij letselschade.

Voor een helder letselschade advies komen wij gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont. Met inmiddels meer dan 10 bezoeklocaties door heel Nederland zijn wij ook altijd bij u in de buurt. Tijdens het eerste gesprek bij u thuis of op ons kantoor praten wij met u over wat u is overkomen en proberen wij zo helder mogelijk uit te leggen wie aansprakelijk is en op welke letselschade bedragen u allemaal recht heeft.

Wat doen onze heldere letselschade advocaten?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor, dan verhalen wij uiteraard uw letselschade, dat is helder. Maar wij doen meer voor u. Brugman Letselschade advocaten beschikt namelijk over een eigen medisch adviseur. Deze kijkt samen met u wat de beste medische behandeling voor u is. Wij regelen eventueel ook een doorverwijzing voor u naar de beste artsen en behandelaren. Daarnaast beschikt uw letselschade advocaat over een groot netwerk aan specialisten, zoals arbeidsdeskundigen en personal trainers om ervoor te zorgen dat u maximaal re-integreert en revalideert.

Wij zijn graag helder bij letselschade. Daarom sommen wij hier voor u op wat onze letselschade experts allemaal voor u doen bij letselschade:

 • onderzoeken wie schuldig is bij een aanrijding of bedrijfsongeval
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • alles doen voor een erkenning van aansprakelijkheid
 • eventueel een gerechtelijke procedure starten
 • een voorschot op uw letselschade regelen
 • onderhandelen met de letselschade verzekeraar
 • zorgen voor een maximale slotbetaling van uw schadevergoeding

Waaruit bestaat een letselschade vergoeding?

Is de tegenpartij aansprakelijk voor de gevolgen van een ongeval? Dan kunt u schadevergoeding eisen. Dit wordt gedaan door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Hierin staat precies wat de toedracht van een ongeval is, wie er betrokken waren bij een ongeluk en wie aansprakelijk is voor de letselschade van het verkeersslachtoffer of de medewerker die een arbeidsongeval is overkomen.

Een letselschadevergoeding bestaat ten eerste uit alle kosten die gemaakt worden bij een ongeluk. Vaak is het niet direct helder welke letselschade voor vergoeding in aanmerking komt. Dit zal uw letselschade advocaat onderzoeken. Veel voorkomende kosten bij letselschade zijn in ieder geval het verplicht eigen risico betreffende de zorgverzekering, reiskosten en kosten voor hulp in het huishouden.

Naast kosten maken ook schadeposten als loonschade, inkomensschade als zelfstandige en schade door een studievertraging deel uit van de letselschade vergoeding.

Wat is smartengeld?

Voornoemde schadeposten bij letselschade zijn materiële letselschade bedragen. Daarnaast is er smartengeld. Het is niet altijd helder bij letselschade wat smartengeld nu precies is. In de wet wordt ook niet gesproken van smartengeld of immateriële schade, maar van “ander nadeel”. In ieder geval is smartengeld dat deel van de totale schadevergoeding welke niet op geld waardeerbaar is.

Voorbeelden van gevolgen van een ongeval die onderdeel uitmaken van het smartengeld zijn:

 • pijnklachten
 • rijangst
 • psychische klachten zoals een PTSS
 • verdriet door ontsierende littekens
 • boosheid om wat er gebeurd is

Wilt u ook een helder letselschade advies?

Heeft u vragen over letselschade claimen na een ongeval en/ of wilt u een helder letselschade advies van 1 van onze letselschade advocaten? Wij helpen u graag. Stel u vraag telefonisch of stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen direct contact met u op. Gratis een helder letselschade advies bij u thuis? Geen probleem! Onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis om u te helpen met uw letselschade claim.

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een ongeluk? Bijvoorbeeld omdat de werkgever zijn zorgplicht geschonden heeft of bij een aanrijding? Op grond van de wet is er dan ook recht op gratis hulp van een letselschade advocaat.

Bij Brugman Letselschade advocaten vindt u de beste letselschade advocaten van Nederland. Onze letselschade advocaten zijn namelijk:

 • lid van de LSA, de vereniging van letselschade advocaten in Nederland
 • aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten
 • dragen diverse belangrijke keurmerken
 • hebben meer dan 10 jaar ervaring in het claimen van letselschade

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en een advocaat van ons advocatenkantoor neemt direct contact met u op.

Wie is mijn letselschade advocaat?

Brugman Letselschade advocaten is een advocatenkantoor met meer dan 20 letselschade advocaten en letselschade juristen werkzaam in heel Nederland. Graag stellen wij een aantal van onze letselschade specialisten aan u voor!

 

"het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik echt een verschil kan maken voor een letselschadeslachtoffer."

Mr. Friso W. Brugman, LSA letselschade advocaat

Toen Friso W. Brugman in 1997 zelf letselschadeslachtoffer werd, kwam hij erachter dat de kwaliteit van belangenbehartigers op het gebied van het verhalen van letselschade slecht was. Daarom startte hij na zijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. Dit werd 1 van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren op het gebied van letselschade.

Inmiddels is Friso Brugman al weer 14 jaar letselschade advocaat in Amsterdam en helpt bij slachtoffers van verkeersongelukken en bedrijfsongevallen. Door zijn ervaring en expertise is hij gespecialiseerd in complexe letselschade zaken.

 

 

 

mr. Hajar el Haddad

Mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat

Hajar El Haddad ging na haar rechtenstudie aan de Universiteit als letselschade jurist aan het werk bij een van Nederlands grootst rechtsbijstandsverzekeraars. Hier leerde zij het vak van letselschade jurist tot in de finesse. Omdat het altijd haar grote ambitie was om advocaat te worden, zette zij de stap naar de advocatuur en kwam zij terecht bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam.

Hajar El Haddad is een gepassioneerd letselschade advocaat die altijd een stap harder zet voor haar cliënten dan andere letselschade advocaten. Met haar kennis en kunde staat zij op ons kantoor letselschadeslachtoffers bij van aanrijdingen, bedrijfsongevallen en hondenbeten.

Onze cliënten aan het woord!

Na een ongeluk wilt u uiteraard geholpen worden door de beste letselschade advocaat die er is. Maar wie kan er nu beter vertellen wat ze van onze letselschade advocaten vinden dan onze cliënten? Daarom laten wij hieronder onze cliënten aan het woord.

Jakub Jaszczuk
Kimberly
“Zeker goed geholpen door mevrouw Moustaine En de zaak goed afgehandeld.”
Elly Uitslager
Top advocaten, Hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
Vikaash Mohan
“Goede ervaring, professioneel en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.”
Frank Witholt
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring!”

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar