Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos voor u!
Lijdt u als gevolg van een bedrijfsongeval schade en wilt u deze verhalen?

Schadevergoeding verhalen na een bedrijfsongeval

Er is u een bedrijfsongeval overkomen. U heeft dan waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Deze verhaalt u op de letselschade verzekering van de werkgever. Hiervoor dient u een aansprakelijkstelling te versturen.

Het verhalen van een schadevergoeding na een bedrijfsongeval is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u een beroep doen op een letselschade advocaat. En bij werkgeversaansprakelijkheid worden de kosten hiervan vergoed door de verzekeraar van uw werkgever. Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij al jaren gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een arbeidsongeval. Wij helpen u graag het verkrijgen van een schadevergoeding na een bedrijfsongeval.

Lijdt u schade door een ongeval op het werk? Neem dan contact met ons op. Met 8 afspraaklocaties door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt. Maar wij komen ook gewoon bij u thuis voor een uitgebreide intake. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht voor het verhalen van uw letselschade. wij helpen u graag!

Icon

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Een schadevergoeding na een bedrijfsongeval bestaat uit 2 delen. Aan de ene kant zijn er materiële schadeposten. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Verlies inkomen door arbeidsongeschiktheid
 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Kosten voor een hulp in het huishouden
 • Mantelzorg
 • Kosten onderhoud huis en tuin
 • Studievertraging
 • Ziekenhuiskosten

Naast vergoeding van materiële schadeposten heeft u ook recht op immateriële schade. Deze schadepost staat beter bekend als smartengeld. Materiële schade is op geld waardeerbaar. U kunt deze letselschade berekenen. Smartengeld berekenen is echter niet mogelijk. Het is een vergoeding voor pijnklachten, bijvoorbeeld nekklachten of rugklachten, angstklachten en verdriet, boosheid en frustratie.

Smartengeld wordt berekend op basis van de Smartengeld gids. Hierin staan honderden uitspraken van de rechtbank waarin ook een vergoeding voor smartengeld is uitgesproken. In de smartengeld gids wordt gezocht naar een bedrijfsongeval met hetzelfde letsel. Op basis van dit arbeidsongeval wordt de immateriële schade in een concreet geval vastgesteld.

Hoogte schadevergoeding bedrijfsongeval

De hoogte van de schadevergoeding bij een bedrijfsongeval hangt af van vele factoren. Kunt u als gevolg van het ongeval niet meer (volledig) werken? Dan is uw letselschade vergoeding hoger dan in het geval dat u door kunt werken. Welke schadeposten er relevant zijn hangt dan ook af van de persoonlijke situatie.

Voor wat betreft het smartengeld geldt dat bij zwaar lichamelijk letsel (dwarslaesie, amputatie, hersenletsel) de schadevergoeding hoger is dan bij licht letsel.

Wilt u de hoogte van de schadevergoeding na een bedrijfsongeval laten berekenen? Neemt u dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij berekenen en verhalen uw letselschade na een arbeidsongeval kosteloos voor u.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich al meer dan 10 jaar bezighoudt met het verhalen van letselschade na bedrijfsongevallen en verkeersongevallen. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade. Wij zorgen dat uw schade snel en adequaat verhaald wordt op de letselschade verzekering van uw werkgever. En dat altijd 100% kosteloos!

Bel voor het verhalen van een schadevergoeding na een bedrijfsongeval 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar