Een bekende letselschade advocaat vindt u hier!
Zoekt u een bekende letselschade advocaat?

Gratis hulp van een bekende letselschade advocaat!

Bent u aangereden, is u een bedrijfsongeval overkomen of bent u gebeten door een hond?  Dan wilt u uiteraard de beste hulp van een bekende letselschade advocaat. Deze vindt u bij ons advocatenkantoor.

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 15 jaar specialist in het verhalen van letselschade voor verkeersslachtoffers, slachtoffers van een arbeidsongeval en van een hondenbeet. Een van de meest bekende letselschade advocaten van Nederland is onze oprichter, de heer mr. Friso W. Brugman. Inmiddels is hij 15 jaar letselschade advocaat en betrokken bij grote letselschade zaken die ook de pers hebben gehaald!

Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade? Dan kunnen wij u kosteloos bijstaan bij uw letselschadeclaim. De kosten van onze rechtsbijstand verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij, veelal een letselschadeverzekeraar.

Wilt u net als meer dan 2000 letselschade slachtoffers de hulp van een bekende letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Waar vind ik een bekende letselschade advocaat?

U bent op zoek naar een bekende letselschade advocaat met veel kennis en ervaring op het gebied van letselschade claimen na een ongeluk. Dan zit u bij Brugman Letselschade Advocaten goed. Want een van de bekendste letselschade advocaten van Nederland is mr. Friso W. Brugman. Hij wordt door veel collega’s wel de beste letselschade advocaat van Nederland genoemd.

Mr. Friso W. Brugman werkt voor zijn eigen kantoor, Brugman Letselschade Advocaten. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor letselschadeslachtoffers. Wij werken niet voor letselschade verzekeraars of andere aansprakelijke partijen.

Al vroeg in zijn carrière hield Friso Brugman zich bezig met grote letselschadezaken die ook geregeld de pers haalde. Zo stond bij meer dan 50 letselschade slachtoffers van een arts bij die veel leed bij een grote groep patiënten had veroorzaakt. Ook was hij 1 van de eerste letselschade advocaten die de slachtoffers van de PIP borstimplantaten bijstond.

Ik wil een bekende letselschade advocaat inschakelen!

Wilt u een bekende letselschade advocaat inschakelen? Mr. Brugman staat slachtoffers van ernstig letsel bij als gevolg van auto ongelukken, fietsongelukken en bedrijfsongevallen. Hij is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade bij slachtoffers met ernstig en blijvend letsel.

Vaak kunnen zij u kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw letselschade als gevolg van een ongeluk. Is een ander namelijk aansprakelijk voor uw letselschade, dan dient de verzekeraar van de aansprakelijke partij naast uw letselschade ook de kosten van rechtsbijstand van uw letselschade advocaat te betalen. Wij kunnen u dus veelal kosteloos van dienst zijn bij uw letselschadeclaim.

Wilt u een gratis letselschade advies of uw letselschade laten verhalen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en geheel kosteloos. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Waarom een bekende letselschade advocaat inschakelen?

De titel letselschade specialist of letselschade jurist is geen beschermde titel. Iedereen mag ook een letselschadebureau starten. Dit brengt het gevaar met zich mee dat u niet goed geholpen wordt als u letsel aan een ongeluk of hondenbeet heeft overgehouden. Onze bekende letselschade advocaten zien dit ook dagelijks. Wij voeren namelijk geregeld een second opinion in letselschadezaken uit.

Advocaat is wel een beschermde titel, maar biedt geen garantie dat er voldoende kennis over het letselschaderecht is. Kiest u voor een bekende letselschade advocaat, dan is deze garantie er wel!

Bij ons advocatenkantoor werken meer dan 10 letselschade advocaten. Een aantal van hen zijn ook nog eens lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Onder hen bevindt zich mr. Friso W. Brugman, een van de meest bekende letselschade advocaten van Nederland!

Waar vind ik een bekende letselschade advocaat?

Naast mr. Friso W. Brugman werken bij ons kantoor nog een aantal bekende letselschade advocaten:

Beiden letselschade advocaten zijn bekende letselschade advocaten binnen de beroepsgroep met meerdere grote rechtszaken achter hun naam.

Brugman Letselschade Advocaten vindt u inmiddels op meer dan 10! locaties door heel Nederland. Wij zijn dus altijd in de buurt. Maar onze bekende letselschade advocaten komen ook gewoon bij u thuis voor een vrijblijvend letselschade advies of een intakegesprek. Omdat wij door heel Nederland werken, zijn wij altijd in de buurt!

Wat doet een letselschade advocaat voor mij?

Kiest u voor een van de advocaten van ons kantoor, dan helpen wij u gedurende het gehele letselschade traject:

 • uw dossier wordt aandachtig bestudeerd
 • de schuldvraag en aansprakelijkheid wordt onderzocht
 • wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • er wordt een voorschot op uw letselschade vergoeding gevorderd
 • wij voeren de discussies met de verzekeraar, bijvoorbeeld over het causaal verband en de hoogte van de schadevergoeding
 • eventueel gaan wij voor u naar de rechtbank
 • de medisch adviseur wordt ingeschakeld voor de beste medische behandelingen
 • er wordt een schadestaat opgesteld
 • wij regelen een maximale slotbetaling van uw schadevergoeding!

Wilt u ook de hulp van een van onze letselschade advocaten? Neem dan gratis contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos! Bel voor een gratis letselschade advies, vragen of een intakegesprek bij u thuis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons wat u is overkomen.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wat is een bedrijfsongeval?

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar