Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hollands Kroon

Als u een ongeval is overkomen, komt er van alles op u af. Het is dan belangrijk dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een letselschadespecialist. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van schade en verhalen voor u uw inkomensschade, medische kosten en zorgen ervoor dat u smartengeld ontvangt.

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die u oploopt bij een ongeval. Het bestaat uit materiële schade en smartengeld. Bij materiële schade kunt u denken aan medische kosten die u maakt door een ongeval en reiskosten die u maakt om uw letsel te laten behandelen. Soms is er zelfs sprake van verlies aan inkomen, ook dit valt onder materiële letselschade.

Smartengeld is een ander woord voor immateriële schade. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u lijdt omdat u slachtoffer bent van een ongeval. De juridische term is verlies aan levensvreugde.

Indien u het letsel heeft opgelopen door een ongeval, heeft u altijd recht op de vergoeding van uw materiële schade en heeft u recht op een bedrag aan smartengeld. De letselschade advocaten van advocatenkantoor Brugman helpen u graag bij het verhalen van uw schade. Daarbij is belangrijk om te weten dat wij ook onze kosten voor u verhalen op de aansprakelijke partij, u maakt dus geen kosten voor onze rechtsbijstand.

Letselschade advocaat of letselschade bureau?

Sommige mensen kiezen voor een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar om hun letselschade te verhalen. De gedachte is dat dit kosteloos is. Brugman Letselschade Advocaten werkt echter ook kosteloos voor u. Daar komt bij dat onze letselschade advocaten erkende specialisten zijn op het gebied van letselschade. Kennis die bij letselschadebureaus en rechtsbijstandsverzekeraars vaak ontbreekt. Wij zij het enige advocatenkantoor in de regio dat gespecialiseerd is in letselschade.

Contact met uw letselschade advocaat uit gemeente Hollands Kroon

Woont u in de gemeente Hollands Kroon en heeft u schade als gevolg van een ongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Wij staan u bijna altijd kosteloos bij.

Bij advocatenkantoor Brugman staat een persoonlijke benadering voorop. U krijgt dan ook uw eigen letselschade advocaat toegewezen die u te allen tijde kunt bereiken. Hij of zij komt indien gewenst ook bij u thuis. De letselschade advocaat bespreekt met u het ongeval en neemt de schade op. Daarna gaan zij meteen voor u aan de slag.

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar