Lijdt u schade door een ongeval of medische fout en wilt uw letselschade claimen?
Neem contact op met onze letselschade advocaten!

Letselschade claimen Hoorn en omstreken

Wilt u kosteloos uw letselschade claimen in Hoorn en omstreken? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten in Hoorn helpen u graag.
Onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij. Daarom maakt u voor onze rechtsbijstand geen kosten.

Brugman Letselschade Advocaten is werkzaam in de hele regio Hoorn. U kunt dus ook een kosteloos beroep op ons doen in onder andere Zwaag, Medemblik, Andijk, Enkhuizen, Purmerend, Wognum, Berkhout, Blokker, Heerhugowaard en Opmeer. Maar ook in andere plaatsen in West-Friesland helpen wij u uiteraard graag bij het verhalen van uw letselschade.

Kosteloos letselschade verhalen in Hoorn

Een ongeval kan voor u in Hoorn grote gevolgen hebben. U maakt kosten, maar lijdt ook letselschade. En deze schade kan enorm oplopen. Bent u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt geraakt na een aanrijding of ongeval? Dan lijdt u inkomensschade. Of heeft u verzorging of hulp in het huishouden nodig? Dan maakt u kosten door het ongeval. Deze letselschade verhalen wij in Hoorn kosteloos voor u!

Als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het verkeersongeval, bedrijfsongeval of een ander ongeval, dan dient deze persoon uw schade te vergoeden. Gelukkig zijn de meeste mensen in Nederland verzekerd. Auto’s en scooters zijn net als alle andere motorvoertuigen zelfs verplicht verzekerd. U krijgt uw schade dan ook meestal door de verzekeraar van de aansprakelijke persoon vergoed.

Welke letselschade kunt u claimen?

In de wet staat dat u “terug moet worden gebracht in de situatie zoals deze voor het ongeval was“. Maar wat betekent dit in de praktijk? Met andere woorden, waar heeft u recht op?

U heeft recht op een vergoeding van alle door u geleden materiële schade en immateriële schade, oftewel smartengeld. Lijdt u inkomensschade door arbeidsongeschiktheid? Dan verhalen wij deze schade voor u. Maakt u medische kosten? Of reiskosten door het ongeval? Ook deze kosten kunnen wij verhalen. Alle schade die u lijdt door het ongeval claimen wij voor u. Onze letselschade advocaten zorgen ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Brugman Letselschade Advocaten Hoorn

Voor onze kosteloze rechtsbijstand hoeft u niet ver te reizen. Wij zijn gevestigd aan de rand van Hoorn, aan de A7. Daarnaast hebben wij een kantoor aan de Nieuwe Steen in Hoorn en in Alkmaar. Onze kantoren zijn uitstekend te bereiken per auto en openbaar vervoer. Kunt u door het letsel niet naar ons toekomen? Geen nood, wij komen graag bij u thuis in Hoorn en omstreken om met u te praten over uw letselschade.

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Hoorn en omstreken? Neemt u dan contact met ons op: 0800 27 84 626 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar