Onze letselschade advocaten helpen u geheel kosteloos!
Zoekt u naar een succesvolle letselschade advocaat?

Lees hier de succesverhalen van onze letselschade advocaten!

Een kop-staart botsing omdat iemand niet uitkijkt, als fietser aangereden door een auto of een bedrijfsongeval. Als u door toedoen van iemand anders gewond raakt of klachten heeft, dan wilt u uiteraard een letselschade vergoeding claimen.

In het Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat je als verkeersslachtoffer, slachtoffer van een arbeidsongeval of bij een hondenbeet recht op gratis juridische hulp hebt. Dit kan zijn van een letselschade jurist van een letselschade bureau, maar ook van een letselschade advocaat. Maar hier zijn er honderden van met ieder succesverhalen over letselschade claimen. Maar hoe weet je nu met welke letselschade specialist je in zee moet gaan?

Op deze pagina leest u een aantal grote dossiers waaraan een letselschade advocaat van ons kantoor meegewerkt heeft. Het dan om succesverhalen waarbij letselschade succesvol geclaimd is. Maar succesverhalen letselschade betekenen niet automatisch dat u met de beste letselschade advocaat te maken hebt. Op deze pagina leest u waar u op kunt letten voor het verkrijgen van hulp van een goede letselschade advocaat.

Wilt u gratis uw letselschade claimen laten door een letselschade advocaat van ons advocatenbureau? Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op!

Onze succesverhalen letselschade

Succesverhalen over letselschade claimen zijn er genoeg en wij vertellen u graag over onze succesverhalen letselschade. Maar dit is zoals hiervoor al aangegeven niet doorslaggevend. Waar u dan wel op kunt letten bij het vinden van de beste letselschade advocaat vertellen wij u verderop deze pagina.

Een succesverhaal van 1 van onze letselschade advocaten betreft een zaak over een orthopedisch chirurg in een Purmerends Ziekenhuis. Onze letselschade advocaat, mr. Friso W. Brugman, stond in deze letselschadezaak meer dan 50 letselschadeslachtoffers bij van een medische fout. Het ging in deze letselschadezaak om een arts die verkeerde operaties uitoefende en zelfs experimentele operaties uitvoerde. Het gevolg was divers ernstig letsel en blijvend letsel als rugklachten, polsletsel en zelfs blijvende invaliditeit. Allemaal succesverhalen letselschade.

Deze letselschade zaak is een van de succesverhalen over letselschade.

Nog meer succesverhalen letselschade!

Een ander succesverhaal letselschade is dat wij als een van de enige advocatenkantoren erin zijn geslaagd schadevergoeding te claimen bij een vuurwerkzaak. Het is in de jurisprudentie (rechtspraak) bijna onmogelijk gebleken om bij letsel door het zelf afsteken van vuurwerk succesvol een letselschade claim in te dienen. Een belangenbehartiger van ons kantoor is het geluk om een letselschade vergoeding te verkrijgen in een dergelijke zaak.

Meer dan 3000 succesverhalen over letselschade!

Inmiddels hielp ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade verhalen meer dan 3000 verkeersslachtoffers en slachtoffers van een ongeluk op het werk of door een hondenbeet. Veel van deze zaken zijn echter succesverhalen. Wilt u net als al deze mensen aanspraak maken op een letselschade uitkering? Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos. Bel voor hulp bij letselschade gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Letselschade vergoeding claimen na een aanrijding

In Nederland gebeuren er dagelijks aanrijdingen. Of het nu om een auto botsing of een fietsongeluk gaat, in de meeste gevallen is er sprake van schade. Raakt u gewond bij een aanrijding, dan kunt letselschade claimen. Maar dan is het wel belangrijk dat duidelijk is wie schuldig aan een aanrijding is en welke letselschade bedragen er te verhalen zijn.

Wie is schuldig bij een aanrijding? Deze vraag is van groot belang. Want alleen als de tegenpartij schuldig aan een aanrijding is, kunt u een schadevergoeding eisen. Het antwoord vinden wij in een aantal wetsartikelen. Zo staat in artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens dat motorvoertuigen voldoende afstand moeten houden van elkaar. Hieruit kan worden afgeleid dat bij een kop-staart botsing het achterste voertuig schuldig is aan een aanrijding.

Ook van belang voor de vraag “wie is schuldig bij een aanrijding?” is artikel 5 Wegenverkeerswet. Hierin staat kort samengevat dat een bestuurder zich niet zodanig op de weg mag gedragen dat er gevaar ontstaat met de kans op verkeersongelukken. Dus bijvoorbeeld geen voorrang verlenen of te hard rijden met een ongeluk als gevolg is in strijd met artikel 5 Wegenverkeerswet. De bestuurder van het voertuig die een verkeersovertreding maakt is dan schuldig aan het ongeluk.

Verplichte verzekering

Alle motorvoertuigen in Nederland hebben een verplichte verzekering. Dit wordt de WAM verzekering genoemd omdat deze verplichte verzekering in de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen staat. Op basis van de WAM kun je rechtstreeks de autoverzekering aansprakelijk stellen. Bijvoorbeeld bij letsel als gevolg van een whiplash.

Letselschade door een bedrijfsongeval

Een heftruckongeluk, een val van een steiger of met uw hand tussen een machine. U kunt als gevolg van een bedrijfsongeval ernstig letsel en zelfs blijvend letsel oplopen. Als u letsel oploopt als gevolg van een bedrijfsongeval, dan kan dit tot hoge schade lijden. Logisch dat u dan op zoek bent naar een advocaat gespecialiseerd in letselschade die een succesverhaal van uw letselschade claim maakt. Deze vindt u bij ons advocatenkantoor.

Belangrijk na een bedrijfsongeval is artikel 7:658 BW. Dit artikel gaat over de zorgplicht van een werkgever. Deze zorgplicht houdt in dat een werkgever er voor zorgt dat haar medewerkers veilig het werk kunnen doen. Het gaat dan overigens op eigen personeel, maar ook op uitzendkrachten en zelfstandig ondernemers.

Voldoet een werkgever niet aan de zorgplicht dit op een werkgever rust, dan is er sprake van aansprakelijkheid, ook wel werkgeversaansprakelijkheid genaamd. De werkgever moet dan de letselschade die u door een ongeluk op het werk lijdt vergoeden.

Meldplicht werkgever bedrijfsongeval

Soms rust op een werkgever een meldplicht van een bedrijfsongeval. Deze dient dan gemeld te worden bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. De werkgever is verplicht een bedrijfsongeluk te melden indien:

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval? Neem dan contact met ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade op. Wij maken een succesverhaal van uw letselschade dossier. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, regelen een voorschot op uw letselschade en zorgen ervoor dat uw letselschade volledig verhaald wordt.

Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Chiraaze Moustaïne, letselschade advocaat

Chiraaze Moustaïne is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeluk

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wat is een bedrijfsongeval?

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar