Is u in de regio Aalsmeer een ongeval overkomen en lijdt u hierdoor letselschade?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos!

Letselschade Advocaat Aalsmeer

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Aalsmeer en omstreken? Brugman Letselschade Advocaten heeft een letselschade advocaat werkzaam in de regio Aalsmeer. Deze LSA advocaat verhaalt zowel uw materiële letselschade als het smartengeld. Hierbij staat een voortvarende en persoonlijk aanpak voorop. Door de jarenlange ervaring en deskundigheid ontvangt u een maximale schadevergoeding. Onze kosten voor het verhalen van uw letselschade worden betaald door de aansprakelijke partij. U maakt dus geen kosten voor onze rechtsbijstand!

Heeft u vragen over uw letselschadedossier of wilt u een vrijblijvende intake om te horen wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers helpen u graag. Neem daarom gerust contact met uw letselschade advocaat in Aalsmeer op!

Letselschade Advocaat Aalsmeer

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Er kan sprake zijn van arbeidsongeschiktheid door het ongeval. Ook kunt u thuis verzorging of verpleging nodig hebben. En wie betaalt uw inkomensschade? Hoe verhaalt u deze letselschade? En door wie wordt de verzorging of verpleging betaald die u door het ongeval in Aalsmeer nodig heeft? Het zijn allemaal vragen welke uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten voor u beantwoordt. Uw letselschade advocaat zorgt er voor dat alle schade vergoed wordt. Dus ook uw inkomensschade of de kosten van verzorging en verpleging.

Uw letselschade advocaat in Aalsmeer neemt na het intakegesprek bij u thuis direct contact op met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Hij regelt een voorschot voor u zodat de eerste kosten direct betaalt kunnen worden. U kunt zich dan zorgeloos richten op uw herstel. De letselschade advocaat voor de regio Aalsmeer van  Brugman Letselschade Advocaten neemt al uw financiële zorgen uit handen.

Letselschade advocaat en letselschadebureau

Onze letselschade advocaten zijn lid van de vereniging van letselschade advocaten, de LSA. Dit is een vereniging waar alleen advocaten werken die zich exclusief bezighouden met het verhalen van letselschade. Ook staat deze letselschadespecialist onder toezicht van de Orde van Advocaten. U loopt dus geen enkel risico als u ons inschakelt voor het verhalen van uw schade. U weet ook zeker dat uw schade deskundig en volledig verhaalt wordt.

Letselschadebureau

Naast letselschade advocaten zijn er veel letselschadebureaus in de regio Aalsmeer die hun diensten aanbieden. Deze kantoren staan echter niet onder toezicht. Ook hoeven zij hun kennis niet op peil te houden. Letselschadebehandelaar is geen beschermd beroep. Iedereen mag zich letselschadespecialist noemen en een letselschadebureau starten. Dit ten koste van u als slachtoffer van een ongeval. Het gaat soms ook heel erg mis! Kiest u daarom voor een erkende letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Aalsmeer. Voor de kosten hoeft u niet te kiezen voor een letselschadebureau. Wij werken immers in de regel kosteloos voor u.

Contact

Is u een ongeval overkomen en lijdt u hierdoor schade? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek met onze letselschade advocaat in Aalsmeer. Hij of zij bekijkt samen met u de mogelijkheden en gaat direct voor u aan het werk.

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 10 jaar het adres voor het verhalen van letselschade in de regio Aalsmeer. Wij zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten, de vereniging van letselschade Advocaten, De vereniging voor aansprakelijkheidsrecht en de werkgroep Artsen Advocaten. Bij ons bent u dan ook beslist aan het juiste adres als het om het verhalen van letselschade gaat!

Brugman Letselschade Advocaten is werkzaam in de geheel regio Aalsmeer, dus ook in Hoofddorp, Amsterdam- Noord, Amsterdam- Zuid, Amsterdam- Oost, Amsterdam- West, Nieuw- Vennep en Amstelveen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar