Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Gratis slachtofferhulp na een verkeersongeluk

U bent aangereden met de auto, op de fiets of op de scooter en heeft hieraan klachten of verwondingen overgehouden. In de meeste gevallen is er dan recht op schadevergoeding en recht op gratis slachtofferhulp van een letselschade advocaat. Op deze pagina leest u alles over slachtofferhulp na een verkeersongeluk.

Waaruit bestaat slachtofferhulp na een verkeersongeluk?

Na een verkeersongeluk komt er van alles op uw af, u heeft klachten, verwondingen en als gevolg hiervan beperkingen. Dit lijdt tot schade, bijvoorbeeld op het gebied van werk, studie en thuis omdat u hulp in het huishouden nodig heeft. Slachtofferhulp kan u helpen bij het verhalen van deze schade.

Kiest u voor de slachtofferhulp van onze letselschade advocaten, dan stellen wij alles in het werk om uw letselschade te verhalen. Hierbij kunt u denken aan:

 • een onderzoek naar de schuldvraag
 • het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief
 • het opstellen van een een schadestaat na erkenning van aansprakelijkheid
 • een voorschot voor u regelen
 • onderhandelingen voeren over de hoogte van de schadevergoeding
 • zorgen voor een maximal schadevergoeding

Onze letselschade advocaten ontzorgen u dus volledig. Wij zorgen er met onze slachtofferhulp voor dat uw letselschade snel en volledig verhaald wordt op de aansprakelijke persoon of diens verzekering, altijd 100% kosteloos.

Wat vinden anderen van onze slachtofferhulp?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Slachtofferhulp na een auto ongeluk

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk? Dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Was u bestuurder van de auto en bent u bij de auto botsing gewond geraakt? U heeft dan recht op schadevergoeding in de volgende gevallen:

 • u bent aangereden door een andere bestuurder
 • er is sprake van een eenzijdig auto ongeluk of er is sprake van eigen schuld en u heeft een svi verzekering

In beide gevallen heeft u recht op onze gratis slachtofferhulp.

Wist u dat passagiers altijd recht op schadevergoeding hebben? Dit op grond van de ‘Schuldloze derde regeling.’ In deze regeling is opgenomen dan een passagier zijn of haar letselschade claim kan indienen bij de auto waarin zij meereden. De schuldvraag doet niet ter zake, dus ook als de bestuurder van de auto waarin u meereed schuld heeft kunt u een letselschadevergoeding claimen.

Wat voor een auto ongeluk geldt, is ook van toepassing voor een scooter ongeluk of vrachtwagen ongeluk. Is het auto ongeluk u onder werktijd overkomen? Iedere werkgever is verplicht verzekerd tegen schade als gevolg van een verkeersongeluk onder werktijd. Dit wordt een WEGAM of WEGAS verzekering genoemd. Bent u dus bezorger, taxichauffeur in loondienst of vertegenwoordiger, dan krijgt u gegarandeerd uw letselschade vergoed op grond van deze werknemersverzekering, wat u ook is overkomen.

Wilt u weten welke letselschade bedragen vergoed worden? U leest het verderop op deze pagina.

Als fietser aangereden

U bent als fietser aangereden door een auto, scooter of ander motorvoertuig. Heeft u hieraan letselschade overgehouden, dan kunt u deze letselschade claimen op de verzekering van het motorvoertuig. De toedracht maakt alleen uit voor het percentage van de schade die vergoed wordt. U heeft bij een fietsongeluk dus recht op een letselschade vergoeding, wat de toedracht ook is. Dus ook bij eigen schuld kunt u letselschade verhalen.

Het is logisch dat u letselschade claimen kunt als u door toedoen van een ander aangereden op de fiets wordt. Maar dus ook als u door rood licht rijdt op de fiets of geen voorrang verleent, kunt u aanspraak op schadevergoeding maken. De enige voorwaarde is dat u aangereden door een auto of ander motorvoertuig bent.

Deze bijzondere regeling voor zogenaamde kwetsbare verkeersdeelnemers is opgenomen in artikel 185 WVW. Deze regeling luidt als volgt:

 • de tegenpartij is schuldig aan een aanrijding > alle letselschade wordt vergoed
 • er is schuld aan de zijde van de fietser > ten minste 50% van de letselschade wordt vergoed
 • in het geval van kinderen tot 14 jaar wordt de volledige letselschade vergoed.

Deze regeling geldt voor als u als fietser aangereden of als voetganger aangereden bent.

Wilt u weten waar u recht op heeft na een fietsongeluk en gratis slachtofferhulp krijgen van ons team van letselschade specialisten? Neem dan contact op met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschade juristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Een letselschade vergoeding bestaat uit alle kosten die u maakt, inkomensschade en een smartengeldvergoeding. Kosten zoals medische kosten en schade door arbeidsongeschiktheid worden materiële schadeposten genoemd. De 10 meest voorkomende materiële schadeposten zijn:

Smartengeldvergoeding

Naast materiële schade is er ook recht op een smartengeldvergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor het leed dat u door het verkeersongeluk is aangedaan. Zijn er klachten of is er sprake van letsel, dan kunt u altijd een smartengeldvergoeding claimen. Onze slachtofferhulp helpt u daarbij.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u weten wat een ervaren en deskundige letselschade advocaat van ons letselschadebureau voor u kan betekenen na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of ander schade-evenement? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een letselschade advies of vragen over letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

DIRECT CONTACT BUITEN KANTOORUREN? Wij zijn iedere dag (ook in het weekend) tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:

 1. Letselschade claimen als verkeersslachtoffer
 2. Letselschadejurist of Letselschade advocaat?
 3. Juridisch bureau letselschade
 4. Verkeersongeval tijdens vakantie, wat nu?
 5. Zwakke verkeersdeelnemer (fietser), altijd schadevergoeding!

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar