Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Letselschade advocaat Scheveningen

U bent gewond geraakt of heeft klachten overgehouden aan een ongeluk en lijdt hierdoor schade. Voor het verhalen van deze letselschade kunt u een letselschade advocaat in Scheveningen inschakelen. Deze neemt dan alle zorgen na een ongeluk van u over. Van het aansprakelijk stellen tot het regelen van uw letselschade.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Den Haag helpen wij u altijd volledig kosteloos bij het verhalen van uw letselschade. Wij regelen alles zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Scheveningen? Neem dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis voor een uitgebreide intake. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wilt u overstappen naar ons team van letselschade advocaten? Ook een overname is bij ons geheel kosteloos en wij regelen de overname naar ons advocatenkantoor

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Scheveningen?

Als u letselschade opgelopen heeft na een aanrijding, ongeluk op het werk of een hondenbeet, dan wilt u uiteraard een schadevergoeding claimen. Maar u wilt het liefst ook een letselschade advocaat uit de buurt. Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bij ons advocatenkantoor bent u aan het juiste adres. U vindt ons aan de  Koningin Julianalaan 10, 2595 AA Den Haag.

Ons kantoor is gevestigd nabij het centraal station van Den Haag en zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Scheveningen? Neem dan eens contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag en altijd geheel kosteloos!

Team Brugman Letselschade Advocaten Scheveningen

Inmiddels telt ons team 8 ervaren en gepassioneerde letselschade advocaten en 13 letselschade juristen Zij staat u graag bij en doen er alles aan om uw letselschadezaak tot een goed einde te brengen.

Bel voor een gratis letselschade advies en het verhalen van uw letselschade door een ongeval gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Letselschade claimen na een aanrijding

Het is altijd druk op de wegen in en rondom Scheveningen. Helaas is het gevolg hiervan dat er geregeld een aanrijding ontstaat, bijvoorbeeld een auto ongeluk, scooterongeluk of fietsongeluk. De vraag is wie er dan aansprakelijk is.

Aansprakelijkheid voor een auto ongeluk vinden wij in diverse wettelijke bepalingen. De belangrijkste is artikel 6:162 van het Burgerlijk Wetboek, welk artikel over een onrechtmatige daad gaat. Hierin staat dat aansprakelijk is de persoon die een fout maakt, bijvoorbeeld een voorrangsfout. Is er sprake van een kop-staart botsing of kettingbotsing? Dan is artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens van belang. In dit wetsartikel staat dat een bestuurder voldoende afstand dient te houden. Hieruit valt af te leiden dat de persoon die achterop gereden is aansprakelijk is voor de letselschade van het verkeersslachtoffer.

Heeft u vragen over letselschade door een auto ongeluk of wilt u uw letselschade na een aanrijding verhalen op de aansprakelijke partij? Uw letselschade advocaat in Scheveningen helpt u graag en altijd volledig kosteloos.

Als fietser aangereden

Bijzonder is de situatie waarbij iemand als fietser aangereden wordt. Er is dan een speciale regeling van toepassing welke te vinden is in artikel 185 Wegenverkeerswet. Op grond van dit artikel is een bestuurder van een auto of ander motorvoertuig altijd aansprakelijk bij een ongeluk tussen een auto en fiets. Zelfs als de fietser een verkeersfout maakt. In dit geval wordt ten minste 50% van de letselschade voor de autoverzekeraar vergoed.

Soms is er aan de zijde van de fietser sprake van ernstig en blijvend letsel. In dat geval kan zelfs bij een verkeersfout van een fietser toch 100% van de letselschade voor vergoeding in aanmerking komen. Dit op grond van de billijkheidscorrectie. Uw letselschade advocaat in Scheveningen adviseert u graag!

Als voetganger aangereden in Scheveningen

De regeling van artikel 185 Wegenverkeerswet geldt niet alleen voor fietsers, maar ook als u als voetganger aangereden wordt. Is de tegenpartij schuldig bij een aanrijding, dan wordt alle schade vergoed. Is er sprake van “eigen schuld” zoals de wet het noemt, dan ontvangt u ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Bijvoorbeeld als u oversteekt waar dit niet mag in plaats van op een zebrapad.

Letselschade door een bedrijfsongeval

Helaas gaat het ieder jaar circa 130.000 keer mis op de werkvloer en ontstaat er een bedrijfsongeval. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk voor letselschade als gevolg van een ongeluk op het werk. Dit is het geval bij schending van de zorgplicht van een werkgever. Hiervan is sprake indien:

 • een machine of ander bedrijfsmiddel onveilig is
 • er geen veiligheidsinstructies zijn gegeven
 • het toezicht op de werkzaamheden ontbreekt

Wilt u weten of u recht op een schadevergoeding heeft na een bedrijfsongeval? Neem dan vrijblijvend op met een letselschade advocaat in Scheveningen van ons advocatenkantoor. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Aansprakelijkheid voor dieren

Een hondenbeet, kattenbeet of val of trap van een paard. U kunt hieraan letsel overhouden en schade lijden. De vraag is dan wie er aansprakelijk is voor de gedraging van het dier. Het antwoord is te vinden in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek. Op grond van deze wettelijke bepaling is aansprakelijk voor dieren de bezitter van het dier.

Vaak is duidelijk wie de bezitter van een hond of kat is. Bij een manegepaard is dit niet altijd duidelijk omdat hier vaak paarden van particulieren gebruikt worden. Het is daarom goed om een letselschade advocaat in Scheveningen in te schakelen. Deze onderzoekt wie de bezitter van het dier is en stelt deze aansprakelijk voor uw letselschade.

Wat doet een letselschade advocaat in Scheveningen voor mij?

Een letselschadezaak start met een intake op ons advocatenkantoor in Den Haag of bij u thuis in Scheveningen. Wij bespreken wat u voor ongeluk is overkomen, maar nog belangrijker, welke gevolgen dit ongeluk voor u met zich meebrengt. Na de intake gaat uw letselschade advocaat in Scheveningen direct voor u aan de slag, Wij:

 • onderzoeken wie schuldig is bij een aanrijding
 • onderzoeken of er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid
 • zorgen na erkenning van de aansprakelijkheid direct voor een voorschot van uw letselschadevergoeding
 • maken een schadestaat op
 • vraten de medisch adviseur ons op medisch gebied te adviseren
 • voeren onderhandelen met de letselschade verzekeraar over de hoogte van uw schadevergoeding
 • regelen een maximale slotuitkering van uw schade

Wilt u ook hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Scheveningen? Wij hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een auto ongeluk, fietsongeluk, arbeidsongeval en hondenbeet. Ook zijn alle advocaten universitair geschoold. U weet dus zeker dat u bij ons advocatenkantoor aan het juist adres bent als u een letselschade advocaat zoekt.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 13 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade door een letselschade advocaat in Scheveningen? Wij helpen u gratis en altijd 100% gratis bij het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeluk.

Mensen lezen ook:

🚲 Fietser aangereden Den Haag

🚶‍♀️Aanrijding Den Haag

🏍️Motorongeluk Den Haag

👨‍⚖️letselschade advocaat Den Haag /vc_column_text]

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 2500 anderen gratis juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar